Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Hírek » Velencei-tavi Ajándékbolt várja vásárlóit

Velencei-tavi Ajándékbolt várja vásárlóit

Velencei-tavi Ajándékbolt várja vásárlóit
Velencei-tavi kézműves kerámiatermékek, üveg és gyöngyékszerek, kézműves szappanok, krémek, borok is megvásárolhatóak a gárdonyi vasútállomással szemben a Tourinform Iroda épületében lévő Velencei-tavi Ajándékboltban.
 
Nyomtatás
Küldje el a cikket
 
 
 

NYITVA TARTÁS:

 
Június 15 - Augusztus 31. között:
Hétfőtől péntekig: 08:30 – 16:30
Szombat: 09:00 – 16:00
Vasárnap: Zárva
 
Szezonon kívül:
Hétfő - péntek: 09:00 – 15:00 óra között
Hétvégén zárva

 

 

Néhány termék kínálatunkból:

Velencei-tavi borok

Velencei-tavi Ajándékboltunk helyi termék kínálatát a tókörnyéki TDM tag Lics, Dancsó, Csóbor és L.Simon borászatok díjnyertes borválasztékával bővítettük!

 

Velencei-tó memóriakártya játék

A játék 20 pár memóriakártyát tartalmaz, amelyen a desztináció kiemelt látnivalói szerepelnek. Játékos kedvűeknek 3-99 éves korig ajánljuk. 

 

Kecsketejes BIO szappanok, krémek

Kecsketejes alapú Pipere Panni portékái között találhatunk többek között mákos, kurkumás, zöld agyagos, levendulás, körömvirágos, mézes-gyömbéres szappant, amelyeket például visszerekre, zsíros, pattanásos, ekcémás vagy éppen zsírhiányos bőrre ajánlunk, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású szappan is, de fellelhető nálunk  BIO Shea krém, Parajdi sós bőrradír, lazító tejfürdő és lendulás fürdőkrém. 

Nyaklánc medállal

Cseh vagy japán üveggyöngyből, illetve osztrák kristályból készült ékszerek megvásárolhatóak nálunk. Az alkatrészek nikkelmentesek.

 

Horgooka® kreatív mamalánc

Praktikus és gyönyörű ajándék édesanyáknak és babájuknak a Horgooka® kreatív mamalánc. Egyszerre csinosítja az anyukát ésmegoldást nyújt a babafogzás okozta tünetek enyhítésére. 

 

 

Velencei-tó látványtérkép

Színes térképen megmutatjuk a desztináció kiemelt természeti és kulturális, épített látnivalóit, TDM tag turisztikai szabadidős, szállás és gasztronómiai szolgáltatásait. A hátoldalon feltüntettük a térképen szereplő objektumok nevét magyar, angol és német nyelven, valamint elérhetőségeiket is megjelenítettük.

 

Gerecse, Vértes, Velencei-hegység térkép és turistakalauz

Túrázóknak és kirándulóknak ajánlott kiadvány.

 

Budapest térképek

Budapest Classic (puhaborítós) térkép
Budapest 1:30 000-es méretarányú térképünk a város teljes területét ábrázolja. Tartalmazza az egyirányú utcákat és a házszámokat, valamint a legfrissebb tömegközlekedési hálózatot, menetrendi változásokat. A legsűrűbb belvárosi részt külön részletes melléktérkép mutatja be. A városon átvezető főbb útvonalakat szintén külön melléktérkép szemlélteti.

Budapest Comfort térkép (laminált)
A Budapest Comfort térkép különlegessége a speciális laminálási technikában rejlik, mely következtében tartósabb, könnyen hajtogatható és vízálló. Alkoholos filctollal akár a tervezett útvonalat is bejelölhetjük rajta, ami később könnyen eltávolítható! Tartalmazza a házszámokat, egyirányú utcákat és tömegközlekedési útvonalakat.

 

 

Kapcsolatfelvételi adatok
 1.   
 
Ajánlatkérési adatok
 1.  
 
Grafikus ellenőrző kód

 
 

Időjárás

INFORMÁCIÓ


 
 
2483 Gárdony, Szabadság út 24.
06-22/570-078
Webcím
E-mail
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

    
   
   
   
   
   
  Kiadványok
   

  Válassza ki üdülésének idejét

  Mikor?

  Válasszon kedvére való időtöltést!

  Mit?

  Válasszon helyszínt!

  Hol?

  Velencei Tó
   
  Interaktív térkép

  Katonai Emlékpark Pákozd