Útitervem
 
Facebook
Twitter
Iwiew
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 
 
 
 
MEGNYÍLIK A KORONÁS PARK!

Jövő héten pénteken délután 4 órakor végre birtokba vehetik a gyerekek a várva várt történelmi játszóparkot! Az ünnepélyes megnyitóra a park bejárata előtt kerül sor, ahol a királyi óriásbábok és az Ifjúsági Fúvószenekar fogadja az érkezőket. Ezt követően este 9 óráig élvezhetik a gyerekek a játékokat és a történelmi témájú programokat., köztük a park minden új fejlesztését. 
részletes program
KULTÚRKORZÓ

Ezen a hétvégén is folytatódik a KultúrKorzó programja, melynek keretében péntek és szombat esténként zeneszó tölti be belvárosunkat. Július 18-án pénteken, 20:00 órától a Hermann László Zeneiskola: Énekmondó Együttesét hallgathatják a Nemzeti Emlékhelyen. Az együttes nemzeti emlékezetünk világi és egyházi zenei hagyományait mutatja be, felvonultatva az elmúlt évszázadok legnépszerűbb és legérdekesebb hangszereit. Ezen az estén zenei kirándulásra hívnak Bennünket a Kárpát-medence sokarcú magyarlakta tájaira.

tovább olvasom
COPACABANA BOSSANOVA TRIÓ

A KultúrKorzó keretén belül Július 19-én szombaton 20:00 órától a Copacabana Bossanova Trió előadását tekinthetik meg a Városház téren. A trió autentikus brazil zenét játszik. A fülbemászó dallamok eredeti portugál nyelven szólalnak meg. Ezt követően 21:00 órától ismét Dj gondoskodik a jó hangulatról a Fő utcán, ahol a zenét egy izgalmas vizuális technika - a fényfestés - teszi még élvezetesebbé.
GYERTYAFÉNYES HANGVERSENY

A fehérvárcsurgói Károlyi Kastély díszudvarán megrendezésre kerülő nyári koncert a lenyugvó nap fényében, a gyémántfényű mécsesek között mindig felejthetetlen esemény. Július 18-án, 20 órakor a Magyar Klarinét Együttes lép fel, amely 1987-ben Győrött jött létre, azóta Európa számos koncerttermében megfordult. A koncertprogramban Bach, Mozart, Mendelssohn, Kodály és Farkas művei csendülnek fel.
tovább olvasom
EMLÉKPARKI NYÁR

Július 18-án, pénteken 19.00 órától az Emlékparki Nyár keretében a Kaposvár Helyőségi Zenekar lép fel a pákozdi Katonai Emlékpark szabadtéri színpadán. A zenekar több mint ötven évvel ezelőtt alakult meg. Számos nagysikerű koncertet adtak bel- és külföldön egyaránt. 

tovább olvasom
ÚJRA LÁTHATÓ AZ ABA NOVÁK PANNÓ

A Csók István Képtárban (Székesfehérvár, Bartók Béla tér 1.) idén is megtekinthető Aba-Novák Vilmos Magyar-francia történelmi kapcsolatok című pannója. A mű 1937-ben a Párizsi Világkiállítás magyar pavilonjának ékessége volt, melyet a zsűri Grand Prix-vel jutalmazta. Egy anekdota szerint a kiállításon szintén résztvevő Picasso a képet megpillantva elragadtatva kiáltott fel: „Ki ez a barbár zseni?”
tovább olvasom
 

 

 
 
Térképet mutat
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
 
Oldal:
 1 
 
 

Elem kiválasztása 
 
ISTVÁN, A SZENT KIRÁLY   - képregény- és animációs filmpályázat
Részletek - ISTVÁN, A SZENT KIRÁLY   - képregény- és animációs filmpályázat
 
  A Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum pályázatot hirdet Szent István halálának 975. évfordulójára, gyerekek és felnőttek részére 
 
Utazástervezőbe
 
Elem kiválasztása 
 
Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron
Részletek - Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri alkotás. 
 
Utazástervezőbe
 

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
 
Oldal:
 1 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
 
Aktuális események
 

jún
16
Túrafalu 2014. akció
(2014. június 16., hétfő)
 
jún
20
Keszeg Karcsi Kölyök Strandja
(2014. június 20., péntek)
 
júl
25
Péntek Esti Hangtárlat
(2014. július 25., péntek)
 
júl
25
Boka és a Klikk az Agárdi Popstrandon
(2014. július 25., péntek)
 

 

 
Ajánlatkérés
 
Webbolt

Katonai Emlékpark Pákozd