Útitervem
 
Facebook
Twitter
Iwiew
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 
 
 
 
 
MEGNYÍLIK A KORONÁS PARK!

Július 25-én, pénteken délután 4 órakor végre birtokba vehetik a gyerekek a várva várt történelmi játszóparkot! Az ünnepélyes megnyitóra a park bejárata előtt kerül sor, ahol a királyi óriásbábok és az Ifjúsági Fúvószenekar fogadja az érkezőket. Ezt követően este 9 óráig élvezhetik a gyerekek a játékokat és a történelmi témájú programokat., köztük a park minden új fejlesztését. 
tovább olvasom
KULTÚRKORZÓ

Ezen a hétvégén is folytatódik a KultúrKorzó programja, melynek keretében péntek és szombat esténként zeneszó tölti be belvárosunkat. Július 25-én pénteken, 20:00 órától a MusiColore énekegyüttest hallgathatják a KultúrKorzón. Az együttes repertoárja igen gazdag, a különböző zenetörténeti korok dalai mellett a mai slágerek feldolgozásait is hallhatják a Nemzeti Emlékhelyen. Július 26-án szombaton 20:00 órától a Szalay Gábor Trió előadását tekinthetik meg a Városház téren, ezt követően pedig fényfestéssel egybekötött DJ programon vehetnek részt a Fő utcai Játékbolt előtti téren. Érdemes arra járni!
tovább olvasom
TÍZ KIRÁLYI NAP SZÉKESFEHÉRVÁRON

Nagy erőkkel halad a Királyi Napok augusztusi programsorozat előkészítése, hiszen olyan egyedülálló és látványos programok állnak előttünk augusztus 14-24 között,  amelyektől nagy látogatottságot remélünk.
A programokról összefoglaló információ:

tovább olvasom
GARANTÁLT VÁROSNÉZŐ PROGRAMOK

Augusztus első hétvégéjén indulnak garantált városnéző programjaink. Péntek este egy különleges fáklyás éjszakai sétára várjuk az érdeklődőket, szombaton délelőtt ismerkedjenek meg városunk történelmi értékeivel és tekintsék meg a Szent Korona hiteles másolatát, ezt követően délután kiránduljanak velünk kisvonattal a Bory-várba.
tovább olvasom
KORONÁZÁSI PROGRAMCSOMAG

Töltse nálunk az ünnepi hétvégét, gazdag programok, felejthetetlen élmények várják! A programcsomag számos kikapcsolódási lehetőség mellett tartalmazza a Koronázási Szertartásjáték belépőjegyét is.
Csomagár: 6500 Forinttól / Fő

tovább olvasom
 

 

 
 
Térképet mutat
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
 
Oldal:
 1 
 
 

Elem kiválasztása 
 
Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron
Részletek - Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri alkotás. 
 
Utazástervezőbe
 
Elem kiválasztása 
 
ISTVÁN, A SZENT KIRÁLY   - képregény- és animációs filmpályázat
Részletek - ISTVÁN, A SZENT KIRÁLY   - képregény- és animációs filmpályázat
 
  A Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum pályázatot hirdet Szent István halálának 975. évfordulójára, gyerekek és felnőttek részére 
 
Utazástervezőbe
 

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
 
Oldal:
 1 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
 
Aktuális események
 

jún
16
Túrafalu 2014. akció
(2014. június 16., hétfő)
 
jún
20
Keszeg Karcsi Kölyök Strandja
(2014. június 20., péntek)
 
aug
01
Péntek Esti Hangtárlat
(2014. augusztus 1., péntek)
 
aug
01
 
aug
01
Boka és a Klikk az Agárdi Popstrandon
(2014. augusztus 1., péntek)
 

 

 
Ajánlatkérés
 
Webbolt

Katonai Emlékpark Pákozd