Útitervem
 
Facebook
Twitter
Iwiew
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 
 
 
 
HÚSVÉTKOR IS NYITVA

Szombattól hétfőig gondoskodunk a programokról és látnivalókról! 
Ajánlunk idegenvezetést templomainkban orgonaszóval, alkotóműhelyt Ajándékboltunkban, különleges kiállításokat és rengeteg programot városszerte.

tovább olvasom
PROGRAMAJÁNLÓ

Húsvétváró programokban bővelkedik az előttünk álló hétvége. Tojásfestés, tojásgurítás, tojáskeresés és nyuszisimogatás várja a kicsiket és nagyokat. Tekintsék meg az általunk összegyűjtött programokat és válogassanak kedvükre!
tovább olvasom
NÉMETALFÖLDTŐL RÓMÁIG

Németalföldtől Rómáig címmel nyílt kiállítás a Zichy-gyűjtemény legszebb festményeiből és szobraiból a Csók István Képtárban. Zichy Edmund gróf monarchia-szerte csodált műgyűjteményt teremtett bécsi otthonában. Az iparművészeti tárgyakat és festményeket bemutató tárlat június 29-ig látható hétfőn 13–18 óráig, keddtől péntekig és vasárnap 10–18 óráig valamint szombaton 9–18 óráig.
tovább olvasom
YBL-LÉPCSŐK KÖRÜL

A fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban az Ybl Bicentenárium keretében és annak tiszteletére, valamint az Ybl Miklós nevét viselő csodálatos falépcső (amely feltételezések szerint Ybl tervei alapján épült, magát az épületet Heinrich Koch tervezte) apropóján a Károlyi József Alapítvány bemutatja az Ybl Miklós által tervezett lépcsők fotókiállítását. A kiállítás május 15-ig, mindennap 10-től 18 óráig tekinthető meg.
tovább olvasom
RISKA GYERMEKFESZTIVÁL

Vasárnap Székesfehérvárra érkezik a Riska Gyerekfesztivál 2014-es tavaszi turnéja. A gyerekek találkozhatnak Riskával, aki rengeteg meglepetést tartogat! A színpadon bohós és bűvészműsor, valmaint az Alma együttes szórakoztatja a családokat. A játszóparkban, kipróbálhatják a 10 féle felfújt és egyszerre még nem látott játékokat, 2 óriás csúszdát, mászó falat, akadálypályát és labdatengert. Jegyelővétel a Tourinform irodában, 
tovább olvasom
 

 

 
 
Térképet mutat
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
 
Oldal:
 1 
 
 

Elem kiválasztása 
 
ISTVÁN, A SZENT KIRÁLY   - képregény- és animációs filmpályázat
Részletek - ISTVÁN, A SZENT KIRÁLY   - képregény- és animációs filmpályázat
 
  A Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum pályázatot hirdet Szent István halálának 975. évfordulójára, gyerekek és felnőttek részére 
 
Utazástervezőbe
 
Elem kiválasztása 
 
Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron
Részletek - Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri alkotás. 
 
Utazástervezőbe
 

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
 
Oldal:
 1 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
 
 

 
Ajánlatkérés
 
Webbolt

Katonai Emlékpark Pákozd