Sárkány-Vár Családi Napközi

Sárkány-Vár Családi Napközi
2484 Agárd, Ősz utca 12.
30 496 7255
www.sarkany-var.hu
kudor.ildiko@sarkany-var.hu
 
Térképen mutat Interaktív térképen mutat

A Sárkány-vár a hagyományos értelemben vett bölcsődei szolgáltatásokon kívül számos újdonságot kínál.

Szülőknek:

A bölcsődét elsődlegesen az elfoglalt, dolgozó szülők segítségére találták ki. A felnőttek azonban olykor hajlamosak elfeledkezni arról, hogy a gyerekeknek is szükségük van koruknak megfelelő társaságra, kreatív foglalkozásokra és izgalmas, készségfejlesztő játékokra. A Sárkány-Vár Bölcsőde ezt a két szempontot szem előtt tartva leveszi a terhet a szülők válláról, a gyerekeknek pedig rengeteg mókával, játékkal, családias hangulattal biztosítja a jó szórakozást.

Intézményünk engedéllyel rendelkező bölcsőde, nem családi napközi!

A kicsiket már 20 hetes kortól szakképzett gondozónők várják. A modern, gyerekbarát környezet és a tágas udvar, a tiszta tóparti levegő ideális környezetet biztosít minden korosztály számára! A 3 évesnél nagyobb gyerekek felügyeletét is biztosítani tudjuk, az ő korosztályuknak megfelelően kialakított tágas teremben.

A Sárkány-vár a hagyományos értelemben vett bölcsődei szolgáltatásokon kívül számos újdonságot kínál:

A megváltozott munkaidőbeosztást szem előtt tartva intézményünk nem zárja be kapuit délután. Teljes mértékig igazodva a szülők igényeihez, bölcsődénk speciális/egyedi nyitvatartással működik. Az elhúzódó tárgyalás, esetlegesen a hosszabb-rövidebb üzleti út nem gördíthet akadályt a gyermeknevelés és a karrier közé. A non-stop felügyelet lehetővé teszi a szülők számára a rendkívüli helyzetek megoldását is.

Távolabbról érkező gyerekek beszállítását vállaljuk, profi sofőrrel, biztonságos utaztatással.

A gyerekek megfelelő egészségügyi fejlődését szolgálja a sószoba is. A legkisebbek játékosan a sóhomokozóban élvezhetik ennek a terápiának a rendkívül jótékony hatását. A felnőttek számára a gyógyulást és a feltöltődést egy nyugodt környezet biztosítja, a só szobában.

Szolgáltatásaink:
Bölcsi                                      Sószoba, sóhomokozó
Gyermekfelügyelet               Mozgásprogramok
Gyermekhotel                        Masszázs
Játszóház                               Babazsúrok
Baba-taxi
 

  • Sárkány-Vár Családi Napközi
  • Sárkány-Vár Családi Napközi
  • Sárkány-Vár Családi Napközi