Téli kvíz

 

Felejthetetlen téli élmény a Velencei-tó !

Beköszöntött az igazi tél a Velencei-tó környékére is.  Hideg téli hétvégi napokon és estéken a frissítő wellnesst követően, lelket melengető érzés a tóparti szálloda éttermében vagy a Bika-völgyben elhelyezkedő panzió borospincéjében megkóstolni egy pohár zamatos tókörnyéki bort. De igazán tartartalmas és felejthetetlen élmény a természeti értékek felkutatása mellett a kulturális emlékek megtekintése a közelgő Gárdonyi Géza Emlékév jegyében december havában is.

Fedezd fel családoddal, pároddal, barátaiddal a téli Velencei-tavat!

Kérjük, a játék indítása előtt olvassa el figyelmesen az alábbi részvételi szabályzatot! A kvíz a "Játék indítása" gombra kattintás után indul. A Játékos azáltal, hogy kitöltötte és beküldte  a hat kérdés kitöltését követően megjelenő regisztrációs lapot, elfogadja a jelen játékszabályzatban alább felsorolt feltételeket és szabályokat.

A játékra jelentkezni 2012. december 20. 16.00 óra és december 31. 12.00 óra között lehet.

Jelen "Téli kvíz" nyereményjátékot a Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület (székhelye: 2483 Gárdony, Szabadság u. 20-22., adószáma: 18503175-2-07) – a továbbiakban: Egyesület – szervezi és bonyolítja.

A megadott határidőn túl történő jelentkezések érvénytelenek. A helyes választ adó, regisztrált játékosok közül 2012. december 31-én sorsolja ki az Egyesület a 3 díjazottat, akiket Velencei-tavi helyi termék ajándékcsomaggal jutalmaz. A játékosnak az összes kvíz kérdésre helyes választ kell adni. A sorsoláson minden továbbjutó – azaz, minden olyan regisztrált résztvevő, aki helyesen tippelte meg az összes kvíz kérdést – részt vesz.

Nyeremények:

3 db Velencei-tavi helyi termék ajándékcsomag. A nyeremény nem átruházható és nem váltható át készpénzre.

Részvételi feltételek:

A  "Téli kvíz" nevezési feltétele a gárdonyi TDM Facebook oldalának lájkolása és a visitvelenceito.hu oldalon való regisztráció. A játékra jelentkezni  2012. december 20. 16.00 óra és december 31. 12.00 óra között lehet. Jelen nyereményjátékban minden olyan természetes személy részt vehet, aki a 18. életévét betöltötte és a játékba regisztrált, kivéve az Egyesület munkavállalóit és választott tisztségviselőit és ezen személyek Ptk. 685. §. b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozóit. A jelen nyereményjátékban történő részvétel és a nyeremény felhasználása/igénybe vétele teljes mértékben önkéntes, és az a résztvevő saját kockázatára történik. Egyesület a résztvevő tevékenységéért, a nyeremény felhasználásáért és az e során történő esetleges káreseményért semmilyen felelősséggel nem tartozik.

A Játékos azáltal, hogy kitöltötte és beküldte a regisztrációs lapot, elfogadja a jelen játékszabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat.

Sorsolás:

A nyereménysorsolásra 2012. december 31-én 12.00 óra után kerül sor. A 3 nyertest a sorsolást követő egy órán belül telefonon / sms-ben értesíti az Egyesület. Az Egyesület fenntartja jogát, hogy új nyertest válasszon, mely esetben a korábbi nyertes a nyereménytől elesik, ha:

  • a nyertes nem tart igényt a nyereményre;
  • az első telefonon / sms útján történő értesítés küldési időpontjától számított két órán belül a címzett nem jelentkezik telefonon vagy a rendezvény helyszínén található információs pultnál;
  • a jelen szabályzatban meghatározott valamely feltételnek nem felel meg.
  • az új nyertesre ugyanezek a szabályok vonatkoznak.

Egyéb fontos tudnivalók:

Egyéb költségek a nyertest terhelik, beleértve az otthonától a nyeremény helyszínére jutást. A díjakkal kapcsolatos minden adót és egyéb esetlegesen felmerülő közterhet az Egyesület visel és fizet meg. A résztvevő köteles minden szükséges adatot megadni ahhoz, hogy az Egyesület jelen pontban meghatározott kötelezettségét teljesíteni tudja. Az ennek elmulasztásából eredő minden kárt a nyertes viseli.

A nyeremény átvételekor a nyeremény termékről kiállított bizonylat, a személyi igazolvány, a lakcímkártya és az adókártya bemutatása kötelező. A nyereményt csak abban az esetben adja ki az Egyesület, ha a regisztrációs adatok és a személyi iratokban szereplő adatok egymásnak megfelelnek.

Az Egyesület fenntartja a jogot az akció törlésére vagy felfüggesztésére, mely esetben nincs kötelezettsége a nyertes, résztvevő vagy harmadik fél irányába. A nevezőket ebben az esetben a lehető leghamarabb értesítik.

Az Egyesületnek bármely ezen akcióval kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban peres eljárás nem kezdeményezhető.

A személyes adatokat az Egyesület nem osztja meg 3. féllel. A jelen nyereményjátékkal az Egyesület tudomására jutott minden személyes adatot kizárólag a jelen nyereményjátékkal összefüggésben, a nyeremény kisorsolása és átadása, továbbá az adófizetési kötelezettség teljesítése érdekében kezel.

Az Egyesület felhasználhatja a nyertes nevét és fényképét saját hirdetésben és promócióban.

A fenti szabályok megszegése vagy annak gyanúja esetén, a játékos azonnali kizárására kerül sor.