Székesfehérvári programajánlatok

SEUSO KINCSEK ÉS VÁROSNÉZŐ PROGRAMOK
Október 29. és november 19. között ismét szenzációs kiállításnak otthont Székesfehérvár. A híres Seuso kincsek Magyarországra visszakerült immár 14 darabja elsőként itt látható egyben. Ha ellátogat Székesfehérvárra, ne menjen haza anélkül, hogy egy rövid idegenvezetésen a várossal is megismerkedne!
TOVÁBB OLVASOM
HANGVERSENY A HOTEL MAGYAR KIRÁLYBAN!
November 18-án a Hermann László Kamarazenekar hangversenyt ad a Kodály emlékév tiszteletére. Minden zenekedvelőt szeretettel várnak szombaton a Hotel Magyar Király kupolatermébe. A belépés díjtalan!
TOVÁBB OLVASOM
ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS!
Idén már őszi esküvő kiállítás is várja a szerelmeseket. A Novotelben évről-évre megrendezésre kerülő Esküvő kiállítás a térség legszínvonalasabb szakmai rendezvénye, mely 2 napon keresztül több mint 50 kiállítóval várja a jegyes párokat.
TOVÁBB OLVASOM

BOTANIKAI SÉTA FEHÉRVÁRCSURGÓI KASTÉLYPARKBAN
November 19-én, vasárnap, 14 órakor a látogatók felfedezhetik a 22,5 hektáros történeti kertet, amely egyben természetvédelmi terület, a rekonstrukció kapcsán frissen telepített növényeket.
TOVÁBB OLVASOM
7 NAPOS PROGRAMELŐZETES A TOURINFORMTÓL!
Kiválogattuk a legjobb programokat, amit Fehérvár kínál az elkövetkező 7 napban! Színház, sport, kiállítás, gyerekprogram, itt van minden, amit nézni, hallani, csinálni érdemes! Jó szórakozást!
TOVÁBB OLVASOM

SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:
SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
  • Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron

    A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri...

  • Tourinform Székesfehérvár

    Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első útja a Tourinform Irodába vezessen!...

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50