Székesfehérvári programajánlatok

FEJÉR MEGYEI DIÁKNAPOK
A megye legnagyobb, a középiskolás korosztályt megmozgató rendezvénye, amelynek felváltva ad helyet Székesfehérvár és Dunaújváros. A Diáknapok programja lehetőséget ad arra, hogy a művészetek iránt érdeklődő diákok megmutassák magukat egymásnak és a közönségnek.
TOVÁBB OLVASOM
MŰVÉSZETI EGYETEMEK TALÁLKOZÓJA
Idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal rendezi meg a Vörösmarty Színház a MET-et, a Művészeti Egyetemek Találkozóját. Április 13-15-én az öt budapesti művészeti egyetem és vendégként a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara diákjai találkoznak a Vörösmarty Színházban.
TOVÁBB OLVASOM
ÁSVÁNYBÖRZE ÉS ÉKSZERVÁSÁR
Ismét megrendezésre kerül a XXX. Alba Regia Ásványbörze és Ékszervásár a Videoton Oktatási Központban április 23-án. Számos kiállító várja az érdeklődőket. A természetes kövek és ásványok kavalkádja mellett a gyermekek számára is szórakoztatónak ígérkezik ez a nap, hiszen lesz aranymosás, jégszobrászat, kincses homokozó.
TOVÁBB OLVASOM

DETEKTÍV HÉTVÉGE
Adott egy térkép, egy feladatsor és egy merénylet, melyet csak Székesfehérvár nevezetes helyszíneire ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, fejtörő. Mint egy Agatha Christie regényben, a végére fog teljesen összeállni a kép.
TOVÁBB OLVASOM
TOROS ÉS PÁLINKAFESZTIVÁL
Mindenkit vár egy igazi magyar eszem-iszom fesztivál 2018. április 13 és 15. között! Immáron 7. alkalommal kerül megrendezésre a magyar hagyományokat őrző Toros és Pálinkafesztivál, Székesfehérvár szívében, az Alba Pláza előtti téren. 
TOVÁBB OLVASOM

SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:
SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
  • Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron

    A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri...

  • Tourinform Székesfehérvár

    Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első útja a Tourinform Irodába vezessen!...

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50