Székesfehérvári programajánlatok

SZEPTEMBERBEN IS FÁKLYÁS VÁROSNÉZÉS FÉNYFESTÉSSEL!
Szeptemberben is várjuk a felfedező kedvűeket, ugyanis minden pénteken az esti fények segítségével ismerhetjük meg a várost. Regisztrálni igen, lemaradni viszont nem érdemes, hiszen idegenvezetéseink ezúttal különleges eseménnyel egészülnek ki.
TOVÁBB OLVASOM
VIII. HONVÉDFESZTIVÁL
Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az 1848. szeptember 29-i Pákozd-sukorói csata emlékére és tiszteletére a pákozdi Katonai Emlékparkban, ahol a győztes csatát is átélhetik a nézők.
TOVÁBB OLVASOM
X. MAROSHEGYI BÖNDÖRÖDŐ
A Böndörödő idén is a szüret jegyében zajlik szombaton a Gárdonyi Géza Művelődési Ház előtti téren. Lesz szekeres-hintós-csikós-zenés szüreti felvonulás, borverseny, szüreti tombola és bográcsos főzőverseny is.
TOVÁBB OLVASOM

OLDTIMEREK SZÉKESFEHÉRVÁRON
Szeptember 23-án, szombaton több mint 100 csodálatos oldtimer és különleges youngtimer autó népesíti be Székesfehérvár belvárosát, hiszen reggel 9 órakor innen rajtolnak a TOTAL Chrono Classic Oldtimer Szuperkupa résztvevői.   
TOVÁBB OLVASOM
7 NAPOS PROGRAMELŐZETES A TOURINFORMTÓL!
Kiválogattuk a legjobb programokat, amit Fehérvár kínál az elkövetkező 7 napban! Színház, sport, kiállítás, gyerekprogram, itt van minden, amit nézni, hallani, csinálni érdemes! Jó szórakozást!
TOVÁBB OLVASOM
SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
  • Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron

    A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri...

  • Tourinform Székesfehérvár

    Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első útja a Tourinform Irodába vezessen!...

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50