Székesfehérvári programajánlatok

HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL
Székesfehérváron hagyomány, hogy a gyermeknapi hétvégén évről évre mesebirodalommá változik a belváros. A jókedvről bábművészek, zenekarok, mesemondók és a minden évben más tematikára épülő gyermeknapi hétpróba állomásvezetői gondoskodnak.
TOVÁBB OLVASOM
EZER LÁMPÁS ÉJSZAKÁJA
Az eltűnt gyerekek világnapjához kapcsolódóan nyolcadik alkalommal rendezik meg országszerte az Ezer Lámpás Éjszakáját. A jótékonysági koncert- és programsorozathoz Székesfehérvár ismét kapcsolódik, az Alba Plaza előtti térre várják az érdeklődőket vasárnap 17 órától.
TOVÁBB OLVASOM
MAJÁLIS A FEKETEHEGYEN
Május 26-án, szombaton a hagyományos Feketehegy-Szárazréti Majálisra várják az érdeklődőket a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központba. Délután 14 órától színpadra lépnek a helyi óvoda és iskola gyerekei, bemutatót tart az Alba RG, és egy középkori harcászati bemutatónak is részesei lehetünk.
TOVÁBB OLVASOM

MOST - KIÁLLÍTÁS A PELIKÁN GALÉRIÁBAN
A Székesfehérvári Művészek Társasága tematikus kollektív fotótárlata a 19. Kortárs Művészeti Fesztivál keretében nyitotta meg kapuit. Megtekinthető június 8-ig, keddtől péntekig 10-től 18 óráig.
TOVÁBB OLVASOM
KECSKEMÉTI MŰVÉSZTELEP KIÁLLÍTÁSA
A"Hóbortos ultramodernek" a Műkertben / Kecskeméti Művésztelep 1909-1919” címmel új kiállítás nyílt a Szent István Király Múzeum - Deák Gyűjteményben látható november 4-ig. A tárlat nagy részét a Kecskeméti Katona József Múzeumból érkezett alkotások teszik ki.
TOVÁBB OLVASOM

SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:
SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
  • Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron

    A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri...

  • Tourinform Székesfehérvár

    Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első útja a Tourinform Irodába vezessen!...

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50