Székesfehérvári programajánlatok

IDÉN IS HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL!
Felhúzzuk hétmérföldes csizmánkat és héthatárra szóló játékokkal ünnepeljük a gyereknapot. Az idei mese különlegessége, hogy egy képzeletbeli társasjátékon vezeti végig a kicsiket, melynek kidolgozója Pierrot zenész, producer és játékfejlesztő. Itt garantáltan mindenki gyerek lehet!
TOVÁBB OLVASOM
KÓRUSTALÁLKOZÓ A CISZTERCI SZENT ISTVÁN GIMNÁZIUMBAN
Május 28-án kerül megrendezésre a „III. Szent István Városa” Kórustalálkozó a Ciszetrci Szent István Gimnázium dísztermében. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
TOVÁBB OLVASOM
TERMÉSZET- ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI FILMNAPOK
Május 26–28. között először rendezik meg az Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapokat. A kezdeményezéshez 19 magyar és 2 erdélyi város csatlakozott; Székesfehérváron a Barátság moziban lesznek a vetítések. A fesztivál filmjei ingyenesen tekinthetőek meg.
TOVÁBB OLVASOM

REPÜLŐ MAJÁLIS BÖRGÖNDÖN
Hagyományosan minden évben szezonkezdet előtt az Albatrosz Repülő Egyesület megrendezi Repülő majálisát, ahol szórakoztató gyerek programok mellett a felnőtteknek is meglepetéseket tartogatva invitálják Börgöndre május 27-én a repülés iránt érdeklődőket.
TOVÁBB OLVASOM
7 NAPOS PROGRAMELŐZETES A TOURINFORMTÓL!
Kiválogattuk a legjobb programokat, amit Fehérvár kínál az elkövetkező 7 napban! Színház, sport, kiállítás, vagy gyerekprogram, itt van minden, amit nézni, hallani, csinálni érdemes! Jó szórakozást!
TOVÁBB OLVASOM
SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
  • Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron

    A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri...

  • Tourinform Székesfehérvár

    Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első útja a Tourinform Irodába vezessen!...

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50