Székesfehérvári programajánlatok

SZERELMEK ITTHON ÉS A NAGYVILÁGBAN
Vajon melyik romantikus helyen vallottak szerelmet városunk hírességei? Kit ihlettek meg a fehérvári lányok, olyannyira, hogy a szerelem híre New Yorkig szállt? Kiknek a szerelméhez kapcsolódik az első magyarországi tűzijáték, melyre Fehérváron került sor? Kit szöktetett meg Rigó Jancsi, a Magyar Király Kávéház cigányprímása?
TOVÁBB OLVASOM
FARSANGI OPERA-PARÁDÉ
Szeretettel vár minden zenekedvelőt a Vox Mirabilis Kamarakórus a február 11-én „Farsangi opera-parádé” koncertjére. A közönséget Miklósa Erika, Kossuth-díjas operaénekes, Zemlényi Eszter énekművész és Kéry Tamás zongoraművész varázsolja el.
TOVÁBB OLVASOM
A FECSKÉK VILÁGA
2018. február 10-én új kiállítás nyílik “A fecskék világa” címmel A Szabadművelődés Házában. Gyerekrajzokon keresztül tekinthetünk be a magyar népnek oly kedves fecskék életébe, fiókanevelésébe, gyülekezésébe és hosszú, veszéleykkel teli vándorútjába.
TOVÁBB OLVASOM

BYEALEX ÉS A SLEPP
A ByeAlex és a Slepp először a Petőfi Kultúrtanszéken! Tarts velük február 9-én, pénteken és bulizzunk egy fergetegeset!
TOVÁBB OLVASOM
HAJRÁ, HAJRÁ FEHÉRVÁR!
Péntek este egy izgalmas meccs elé nézünk. A Fehérvár AV19 játékosai 19.15-kor lépnek pályára egy újabb győzelem reményében az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Szurkoljunk, bíztassuk együtt őket!
TOVÁBB OLVASOM

SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:
SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
  • Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron

    A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri...

  • Tourinform Székesfehérvár

    Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első útja a Tourinform Irodába vezessen!...

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50