Székesfehérvári programajánlatok

ROMANTIKUS VÁRTÚRA - KISVONATTAL A BORY VÁRBA
Június végétől bármelyik szombaton felfedezhetik velünk 20. századi romantikus lovagvárunkat. A Bory-vár Székesfehérvár legkülönösebb építménye, a hitvesi szeretet örök példája és a szerelmespárok kedvelt helye. A túrára városnéző kisvonattal indulunk, az úton és a várban is idegenvezető kalauzolja a résztvevőket.
TOVÁBB OLVASOM
VI. EMLÉKPARKI NYÁR
Július 27-én 18 órától Helischer Nikolett, grafikusművész „Hivatás” című kiállításával folytatódik az Emlékparki Nyár programsorozata a pákozdi Katonai Emlékparkban. A tárlat megnyitóját követően, 19 órakor a Military Girls ad koncertet. A belépés díjtalan.
TOVÁBB OLVASOM
KIRÁLYOK A BELVÁROSBAN
Folytatódnak a királyi hétvégék: Július 28-án Könyves Kálmán és fia, II. István, valamint a Kálmán által megvakított II. (Vak) Béla képviseli az immáron 19 tagú óriásbábcsaládot a látványos felvonuláson a Fő utcán.
TOVÁBB OLVASOM

GYERTYAFÉNYES TÁROGATÓ HANGVERSENY
Július 27-én, pénteken 20 órakor lesz Kiss Gy. László gyertyafényes, hagyományos, népszerű dallamokat felölelő tárogató hangversenye a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély díszudvarán.
TOVÁBB OLVASOM
ALBA REGIA FESZT
A város újra világhírű külföldi és magyar művészek, valamint szárnyukat bontogató ifjú tehetségek produkcióitól lesz hangos. Dzsessz, szving, blues, ragtime, dixieland, bepop, cool, fusion – nagyvilági dallamok a legnagyobbaktól.
TOVÁBB OLVASOM

SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:
SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU

1 -> 3 (összesen: 3 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
 • Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron

  A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri...

 • Panoráma turista busz

  Panoráma turista busz


  ESEMÉNY IDŐPONTJA
  2018. július 7.,  szombat  --> 2018. augusztus 31.,  péntek 

  Az idei turisztikai szezonban már kabrió turistabusszal is megnézhetik a látogatók Székesfehérvár és a Velencei-tó látnivalóit....

 • Tourinform Székesfehérvár

  Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első útja a Tourinform Irodába vezessen!...

1 -> 3 (összesen: 3 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50