Székesfehérvári programajánlatok

FLORALIA - TAVASZÜNNEP A GORSIUMBAN!
Flora istennő ünnepét élhetjük újra egy kétnapos időutazáson Gorsiumban április 29-én és 30-án. A rendezvény a császár fogadásával veszi kezdetét, és korhű felvonulással, majd gladiátorjátékkal folytatódik. A palettát sok más izgalmas ókori program is színesíti.
TOVÁBB OLVASOM
KREALBA DESIGN VÁSÁR SZÉKESFEHÉRVÁRON!
Beköszönt a tavasz, jönnek a napsütéses napok és melegszik az idő. Itt az ideje frissíteni a ruhatárakat is. Mindenkit szeretettel vár a KreAlba Design Vásár április 22-én a Romkertnél.
TOVÁBB OLVASOM
7 NAPOS PROGRAMELŐZETES A TOURINFORMTÓL!
Kiválogattuk a legjobb programokat, amit Fehérvár kínál az elkövetkező 7 napban! Színház, sport, kiállítás, vagy gyerekprogram, itt van minden, amit nézni, hallani, csinálni érdemes! Jó szórakozást!
TOVÁBB OLVASOM

ÁSVÁNYBÖRZE ÉS ÉKSZERVÁSÁR SZÉKESFEHÉRVÁRON
Ismét megrendezésre kerül a XXIX. Alba Regia Ásványbörze és Ékszervásár a Videoton Oktatási Központban április 23-án. Számos kiállító várja az érdeklődőket. A természetes kövek és ásványok kavalkádja mellett a gyermekek számára is szórakoztatónak ígérkezik ez a nap, hiszen lesz aranymosás, jégszobrászat, kincses homokozó.
TOVÁBB OLVASOM
HÚSVÉTI HANGVERSENY
„Húsvéti nagyvecsernye” címmel - a Vox Mirabilis Kamarakórus húsvéti koncertje lesz hallható 2017. április 23-án 19 órakor a Jézus Szíve Templomban Székesfehérváron. A koncert különlegessége, hogy a húsvéti nagyvecsernye eredeti formában kerül előadásra. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!
TOVÁBB OLVASOM
SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU

A hirlevelet a NeoSoft Email Marketing szoftver segítségével
a következő email címre küldtük ki: tourinform@velencei-to.hu


Amennyiben a jövőben nem szeretne kapni hírlevelet, a leiratkozáshoz kérjük kattintson ide.
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
  • Királyok Városa - mobiltelefonos városnézés Székesfehérváron

    A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen, és miről nevezetes a felkeresett épület vagy köztéri...

  • Tourinform Székesfehérvár

    Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első útja a Tourinform Irodába vezessen!...

1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50