SZIESZTA APARTMAN

SZIESZTA APARTMAN
2484 Gárdony, Géza u. 17.
+ 36 70 255 31 87
sziesztaapartman@gmail.com
 
Térképen mutat Interaktív térképen mutat
Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőtől 100 méterre, az év minden napján kellemes pihenést és kikapcsolódási lehetőséget kínálunk kedves vendégeinknek. Apartmanunk ideális szálláshelyet nyújt a Gyógyfürdőben igénybe vett gyógyászati kezelések idejére is.
Dohányzásmentes Apartmanunk 3 ágyas szobával (1 dupla és 1 szimpla ágy), szobán belüli zuhanyozós fürdőszobával, teakonyhával, teraszos társalgóval, ingyenes wifi-vel rendelkezik. 

Háziállatot nem áll módunkban fogadni.

Ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

 

Áraink:

május 01-től - szeptember 30-ig: 

Apartman 3 fő részére: 13.000,- Ft/éj+IFA

Apartman 2 fő részére: 11.000,- Ft/éj+IFA

Apartman 1 fő részére: 10.000,- Ft/éj+IFA


október 01-től - április 30-ig: 

Apartman 3 fő részére: 14.000,- Ft/éj+IFA

Apartman 2 fő részére: 12.000,- Ft/éj+IFA

Apartman 1 fő részére: 11.000,- Ft/éj+IFA

 

(Idegenforgalmi adó: 18 év felett 430,- Ft/fő/éj)

Pihenjen, töltődjön fel a Velencei-tónál, amely Európa egyik legmelegebb vizű tava. Itt számtalan természeti csodát talál: sekély mélységű gyógyhatású vízzel és szintén gyógyhatású iszappal rendelkező tó, benne számtalan nádas és úszóláp, a tó körül elterülő gyönyörű és változatos táj, a kirándulóhelyek sokasága, a sportolásra kialakított parkerdő, a tóparti sétány, a tó körül kiépített bicikliút, a Bence-hegyi kilátóból elénk táruló egyedülálló körpanoráma, pákozdi emlékhely, vadaspark, a madárrezervátum, gyógy- és termálfürdő, éttermek, csárdák, halsütödék, cukrászdák, rétesház, borpincészet, pálinkafőzde, lovarda mind-mind igazi kikapcsolódást és feltöltődést jelentenek, akár az aktív akár a passzív pihenést választóknak. Az Ön szállásának ideális helyszíne Gárdony, amely a tó ˝fővárosa˝, és ahonnan a felsoroltak mind könnyedén elérhetők.

  • SZIESZTA APARTMAN
  • SZIESZTA APARTMAN
  • SZIESZTA APARTMAN
  • SZIESZTA APARTMAN
  • SZIESZTA APARTMAN
  • SZIESZTA APARTMAN
  • SZIESZTA APARTMAN