Orfeus Duo

Orfeus Duo
2481 Velence
+36 20 476 4327
OrfeusMelody-Band.hu
orfeusmolgeza@t-online.hu
 
Térképen mutat Interaktív térképen mutat
Igazi csemege! Háttér zenének, vacsorazenének, tánczenének. A Duo fellépéseket vállal szállodákban, éttermekben, sörözőkben, kávéházakban. Szaxofonon játszó énekes hölgy, gitáros énekes kísérettel, változó stílusú hangulatos retro zenét játszó páros. / latin, swing, rumba, rock and roll, twist, cha cha cha, bossanova, tangó, keringő. / Biztos, hogy ez lesz a legjobb választásod !

Hivatásszerűen 1976-tól, többnyire külföldön több mint 8-évet dolgozott, Európában, Norvégiában, Luxushajókon (Északi, Földközi, Karib-tenger), egyaránt, de Magyarországon is nagyon sok helyen hotelokban, szállodákban, vendéglátó egységekben. A szórakoztató zenét, populáris tánczenét minden szinten tudjuk képviselni rendezvényeken,partykon, esküvőkön, bálokon, összejöveteleken.
A weblapunk elérhetősége, www.OrfeusMelody-Band.hu ahol bővebb tájékoztatást és videó hanganyagokat talál. Mivel a zenekar mobilis, így a felállásunk mindig változik az igényhez igazodva. Van mikor egyszál gitárral adok háttérzenét, Duó esetében az énekes hölggyel aki szaxofonon is játszik, így nem csak szalonzenét de tánczenét is tudunk nyújtani. Ha 3 vagy 4 főre  változik a zenekar létszáma  akkor fesztiválokra, céges rendezvényekre, bálokra ideális a csapat.