Horgászcentrum apartmanok - Rétimajor

Horgászcentrum apartmanok - Rétimajor
7014 Sáregres, Rétimajor
+36 30 264 2528
+36 25 509 190
http://www.retimajor.hu/
info@aranyponty.hu
 2 lúd
 
Ajánlatkérés Térképen mutat Interaktív térképen mutat
Az Örspusztai Horgászcentrum Sárbogárdtól 5 kilométerre található. A horgászvizeket a belső aszfaltozott utunk és Malom-csatorna választja el az Apartman épületet is magába foglaló parktól, melyen hangulatos fa gyaloghíd vezet át. A Horgászcentrum parkjában áll továbbá a szolgáltatóház (büfé, horgászbolt, két szoba) épülete és egy közösségi házunk is, de ez a park ad helyet a sátorozóknak is.

Az épület mellett saját (ingyenes) parkoló található.

A szállások fő jellemzői:

A 6 szobás Apartman épület mindegyik szállásegysége zuhanyfülkés, illetve kis konyhával is rendelkezik. kivéve a 8as (egyszemélyes) szobát, melyben nincs konyha. A Szolgáltató épületben további két szoba található. A szálláshelyek összesen 20db fix ágyat tartalmaznak. Az épületekben radiátoros központi fűtés van.

Felszereltség

1-5 ös 3ágyas szobák. 1 asztal székekkel mini konyha mikróval mosogatóval elektromos főzőlappal. Hűtőszekrény. Kis méretű televízió MindigTV ingyenes csatornákkal.

Ellátás:

A szálláshely árában nincs étkezés. Igény szerint igénybe vehető a Halászcsárdában az aktuális étlap szerint.

További lehetőségek:

Az parkban közösségi helyiség van, mely külön térítés nélkül vehető igénybe.  A közösségi helyiségben 30 szék és 8 asztal található.

 A park füves területe remek lehetőséget nyújt a közös játékra foci, tollaslabda stb. A kiépített bográcsozó hely körül pedig esténként összeülhet a társaság.

Horgászat:

Az Aranyponty Horgászcentrumban csak át kell sétálni a kis hídon és lehet is horgászni. A horgász napijegyek a büfében válthatók.

 

  • Horgászcentrum apartmanok - Rétimajor
  • Horgászcentrum apartmanok - Rétimajor
  • Horgászcentrum apartmanok - Rétimajor
  • Horgászcentrum apartmanok - Rétimajor
  • Horgászcentrum apartmanok - Rétimajor