1., Undefined variable $start_lat, /chroot/home/liveguide/liveguide.hu/html/websites/www.velencei-to.hu/bootstrap/views/products_templates/0.php (57)
2., Undefined variable $start_long, /chroot/home/liveguide/liveguide.hu/html/websites/www.velencei-to.hu/bootstrap/views/products_templates/0.php (58)

A Kossuth rádió Gárdonyból

A Kossuth rádió Gárdonyból


2013. július 26-án a Közelről c. adás a Velencei-tó partjáról sugározta adását! 15:30-tól a Gárdonyi Sport Beach-ről jelentkezett élőben a Közelről, a Kossuth rádió műsora.

Ellátogatunk Gárdonyi Géza szülőházába, ahol ettől a nyártól egy óriási terepasztal segítségével átélhető, hogyan védték Dobóék az egri várat. Bejárjuk az egri vár kicsinyített mását, amely egy interaktív játszótérként üzemel. Csónakba szállunk, és bebarangoljuk a nádasok labirintusát, megmutatjuk a különleges madárrezervátumot.

Megnézzük, milyen helyi termékeket próbálnak piacra dobni a gazdálkodók, végigsétálunk a borúton, de az is kiderül, hogy mitől lesz öko-szemléletű egy frekventált fürdőhely.

Mit nyújt a Velencei-tó a turistának? Milyen fejlesztéseket terveznek a jövőben? Mire számíthat az, aki kerékpárral érkezik a térségbe? Velencei-tó Közelről. A tóról Bak Anita, a Sport Beachről Kránitz Balázs jelentkezett.

A teljes adás meghallgatható itt.