Borombovics Magdolna festőművész

Borombovics Magdolna festőművész
2483 Gárdony, Keszeg u. 85.
 
Nyári Festő- és Rajztáborok!
 
Gárdonyban a Teker Bringa épületében.
Cím: Gárdony, Keszeg utca 85.
 
RAJZTÁBOROK:
Jobb agyféltek és rajztáborok:
Július. 9 - 13.
Augusztus. 6 - 11.
Az 5 nap ideális lehetőség arra, hogy a Betty Edwards-féle módszer alapján, kortól függetlenül fejlessze rajzkészségét, szabadon engedje kreativitását és különleges látásmódot sajátítson el a rajzolás terén.
 
FESTŐTÁBOR:
Július 23 – 27.
 
Festőtábor a Fauvizmus jegyében. A legvidámabb és legszínesebb stílus a művészettörténetben. Ebben a stílusban a formák másodlagosak és a színek kapnak hangsúlyt, ami azt jelenti, hogy színtant tanulunk anélkül, hogy észre vennénk.
Az augusztusi rajztábort és a festőtábort kétnyelvű tábornak tervezem. Ami azt jelenti, hogy mindent elmondok angolul és magyarul is, a megismert szavakat felírjuk és ismételjük mondatokban. A kötetlen forma és a hozzárendelt élmény segít rögzíteni a szavakat, így játszva lehet nyelvet tanulni.
A táborok ára 30.000.- Ft, ami tartalmazza a festéshez és a rajzoláshoz szükséges felszerelés, és a reggel 8 vagy 9 órától délután 4 vagy 5-ig együtt töltött oktatást is. Az ebédet a Sarki Róka étterem biztosítja, ami a tábórtól 2 percre van, ami napi 900.- Ft. A menüben minden egyedi kívánságot figyelembe vesznek. Aki akar hozhat saját ebédjét, hűtő és melegítési lehetőségek rendelkezésre állnak, büfével egyetemben.
Napi program:
Reggel festünk vagy rajzolunk, 11-12-ig fürdünk, a szabadstarnd 2 percre van a tábor helyszínétől, utána átmegyünk ebédelni, végül egy kis alkotás után starndolással fejezzükbe a napot.