Fejlesztés az Attrium Agárd Tréning és Üdülőházban

Fejlesztés az Attrium Agárd Tréning és Üdülőházban
Agárd
 

Harminchatmillió-kétszázezer forintos európai uniós pályázati támogatással fejlesztette tovább tréning és oktatási szolgáltatásait az Atrium Agárd Tréning- és Üdülőház. 

Az Atrium Agárd Tréning- és Üdülőházat több mint 5 éve működteti a jelenlegi üzemeltető, ez alatt a néhány év alatt több ezer elégedett vendég fordult meg a házban. Az üzemeltető felelőssége azonban az, hogy folyamatosan figyelje a felmerülő igényeket, és alkalmazkodjon azokhoz.

Az Új Széchenyi Terv vissza nem térítendő pályázati segítsége lehetőséget adott arra, hogy ezeknek az igényeknek megfelelően további fejlesztéssel bővüljenek a ház szolgáltatásai.

Miután az ügyfelek többsége a vállalati szférából kerül ki, és elsősorban céges rendezvényekre, tréningekre érkezik az Atrium Agárdba, komfortosabb kiszolgálásuk érdekében csaknem kétszeresére bővült a ház emeleti tréningterme, amely most csodálatos panorámát nyújt a Velencei-tóra. Ezzel párhuzamosan a másik tréningterem is megújult, és több olyan tér áll rendelkezésre, amely a kisebb csoportok elvonulására ad lehetőséget. A ház külön vonzereje a most elkészült, csodálatos tetőterasz, amely külön rendezvény-helyszínként is szolgál.

Nemcsak a munkát, a pihenést is fontosnak tartják az Atrium Agárdban. Ezért teljesen megújult a welness-részleg, A megszépült szauna mellett infraszauna, gőzkabin, merülő-dézsa, frissítő zuhanyok várják mostantól a vendégeket.

A projektről további információ a www.atriumagard.hu oldalon található.

 

  • Fejlesztés az Attrium Agárd Tréning és Üdülőházban