Gárdony közönségdíjas lett

Gárdony közönségdíjas lett

 

A Fejér Megyei Hírlap szerkesztősége az idén is megkereste a megye legkedveltebb üdülőhelyét. A hat településen nyaraló, pihenő vendégek véleményét kérték.

A kérdőív, amellyel néhány percre megállítottuk a nyaralókat,  tíz kérdést foglalt magába.  Elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy a nyaraló milyennek értékeli a település tisztaságát, elégedett-e a parkolási lehetőségekkel. 
A nyaraló szeret nyugalomban, békességben pihenni, amihez elengedhetetlen a jó közbiztonság, így hát erre vonatkozott egy másik kérdés.  A szórakozási, kulturális kínálat fontos eleme egy üdülőhelynek, ahogy a kirándulási, sportolási lehetőség sem elhanyagolható. A szálláshely minőségét már az üdülőhely keresésénél figyelembe veszi a család, de a tapasztalat mégis más, a helyszínen dől el, hogy megfelelt-e a várakozásoknak.  Az éttermek, vendéglők kínálata, a kiszolgálás minősége meghatározhatja a nyaralók napjait, ezért erre  kérdéskörre is választ vártunk. A települési  tájékoztatás, az üdülőhely  kommunikációja minden tekintetben fontos, ahogy az is, vendégszerető-e a kiválasztott a hely. A családok számára az is érdekes, hogy találnak-e olyan programot, játékokat a céltelepülésen, amely a különböző korú gyerekeknek is örömet, élményt képes nyújtani. 

Gárdony az on-line szavazáson kapta a legtöbb voksot, így közönségdíjas lett (Fotó: FMH)Idén hat település - Gárdony, Gánt, Velence, Pákozd, Rétimajor és Vajta - került be a mustrába. Az osztályzatok alapján Rétimajor (4,5)  végzett a legjobb helyen, Gánt és Vajta 4,4,  Gárdony és Velence 4,1, Pákozd kerek négyes osztályzatot kapott. Az  on-line szavazáson  Gárdony kapta a legtöbb szavazatot, közönségdíjas lett.

Forrás: fmh.hu