Gyakornoki felhívás 2017

Gyakornoki felhívás 2017

 
Kedves Fiatal Kolléga! Szeretnél értelmes, érdekes és hasznos szakmai feladatokat végezni a kötelező szakmai gyakorlatod idején?
Szívesen dolgoznál együtt tapasztalt turisztikai desztinációs menedzsment (TDM) munkatársakkal TDM projekteken, melyek tapasztalataiból és a gyakorlat során készített anyagokból akár a szakdogád nagy része is összeállhat? 

Izgalmas kihívás lenne számodra, hogy projekt szemléletű csoportmunkában egy igazi TDM teamben dolgozz, ahol számítanak a kreativitásodra és proaktivitásodra, ahol értékelik, ha van saját ötleted, véleményed, és hagyják azt is, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet? 

Nem szeretnéd a gyakorlatod minden napját egy információs pultban tölteni és örömmel dolgoznál hozzád hasonlóan ambíciózus, vidám, fiatalokkal egy csapatban? 

Akkor ne habozz, a gárdonyi Tourinform irodában a helyed! 
Jelentkezz az tourinform@velencei-to.hu e-mail címen.
A Velencei-tó desztinációról a velencei-to.hu oldalon tájékozódhatsz.
A korábbi években nálunk dolgozó fiatalok közül többen szakdolgoztak a gyakorlati programjukból, néhányan a munka során szerzett kapcsolatok révén el is tudtak helyezkedni a szakmában és sokan ma is visszajárnak hozzánk. Talán nem lényegtelen az sem, hogy a gyakorlat teljesítését hagyományosan nyár végi közös bulizással szoktuk megünnepelni : ) 
További részletekre, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén! 

Várjuk jelentkezésedet a tourinform@velencei-to.hu címen. 
 
Üdvözlettel: 
Tihanyi Tamás
TDM menedzser
30/323-1448
 
Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület
Székhely: 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. 
Levelezési cím: 2483 Gárdony, Szabadság út 24.
Tel: +36 22 570 078 
E-mail: tourinform@velencei-to.hu, www.velencei-to.hu

 

  • Gyakornoki felhívás 2017