Hazahúzó a Velencei-tónál

Hazahúzó a Velencei-tónál

 

A Hazahúzó stábja a Velencei-tónál forgatott, hogy megmutassa milyen lehetőségeket kínál a tó és környéke az idelátogatók számára.

Látogatásuk nem telt eseménytelenül, hiszen miután kenuval felfedezték, a tó védett nádasaiban található madárvilágot, ellátogattak a velencei Wakeboard pályára, ezzel koránt sem érintve az összes tóhoz kapcsolódó sportolási lehetőséget.

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő minden korosztályt megcélzó szolgáltatásainak részletes bemutatása után, hajóra szállt a stáb, és egy kellemes sétahajózást követően, már a Pákozdi Katonai Emlékpark interaktív kiállításairól kérdezték Oláh László szakvezetőt. Ha már Pákozd, akkor nem hagyták ki az Arborétumot sem, ahol a természet közelsége mellett a hegység kialakulását, és az itt élő emberek mindennapjait, így a halászatot, nádaratást... stb bemutató kiállításokat, valamint  egy csodálatos panorámájú kilátót is találhatunk.

És még mindig nincs vége. A Bálint Borárium kiváló környékbeli borait, és hagyományos magyar konyháját kihagyni főbenjáró bűn lett volna, így nem is tették a kedves stábtagok. Ugyan a bemutató anyagban nem szerepel, de Velencei-tavi borút többi picéje is hasonló gasztronómiai gyönyörökkel kecsegtet mindenkit. 

A video itt tekinthető meg. http://www.echotv.hu/hazahuzo-2013-07-26-hazahuzo