VI. Ifjúsági Honvédelmi Tábor

VI. Ifjúsági Honvédelmi Tábor

olah.laszlo.62@gmail.com
ESEMÉNY IDŐPONTJA
2018. június 17.,  vasárnap  --> 2018. június 27.,  szerda 

 

A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete, valamint a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely, hatodik alkalommal is megrendezi az Ifjúsági Honvédelmi Táborát Velencén, a Drótszamár Park & Kemping területén.

A nyári vakáció és az ideális helyszín már önmagában is lehetőséget teremt egy jó táborhoz, s a szervezők ezt teszik teljesebbé az elsősorban hadtörténelmi, honvédelmi programokkal. Célunk, hogy a tábor időszakában segítsük a résztvevők ismereteinek bővítését, támogassuk egyéni fejlődésüket és a közösségi szerepeik formálását. Az ismeretek, élmények és értékek együttesen adják a színvonalas, tartalmas és önfeledt Velencei-tóparti nyaralást.

A táborba szeretettel várunk minden olyan 9-15 éves fiatalt, aki vállalja a honvédelmi tábor katonai feladatait, szereti az egészséges, sportos életmódot, és egy fegyelmezett közösség tagja kíván lenni.

A tábor időpontja:
2018. június 17. (vasárnap) – június 27. (szerda), 11 nap 10 éjszaka.

 

A tábor részvételi díja: 66.400,- Ft.

A tábor költsége egyben, vagy két egyenlő részletben fizethető.

A költség magába foglalja a napi háromszori étkezést, a 4 személyes szobákban történő elhelyezés szállásköltségét és valamennyi program kiadását.

Jelentkezés:
A táborba történő jelentkezés első lépése a mellékelt jelentkezési lap kitöltése és megküldése az olah.laszlo.62@gmail.com címre.

Tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott (maximum 60 fő), a jelentkezéseket a teljesen kitöltött jelentkezési lapok beérkezési sorrendjében fogadjuk.

A jelentkezés elfogadásáról e-mailban küldünk visszajelzést, valamint részletes tájékoztatást adunk a tudnivalókról, melyek között még több izgalmas meglepetés is lesz.

A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha a visszajelzést követő 8 napon belül a térítési díj fele, vagy a teljes összeg megérkezik a tábort szervező HTBK Székesfehérvári Szervezete számlájára:

SZÁMLASZÁM: 11736116 – 20140452 (OTP Bank)
Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete

Kérjük, hogy átutaláskor a táborozó gyermek nevét szíveskedjen feladóként, vagy a megjegyzésben megjeleníteni.

A jelentkezés határideje: június 12.

A fizetés egyben, vagy két azonos részletben történhet.

Részletfizetés esetén az első részlet befizetési határideje, a jelentkezés visszaigazolásától számított 8 nap. Részletfizetés esetén a második részlet fizetési határideje: június 1. Az egyösszegű befizetésnek a jelentkezés visszaigazolását követő 8 napon belül kell megtörténnie.

A tábor programja úgy kerül összeállításra, hogy abban megfelelő arányban legyenek a hadtörténelmi, honvédelmi ismeretek, a katonai jellegű gyakorlati feladatok, a kulturális programelemek és a sportolási, kikapcsolódási lehetőségek. A táborban lesz éjszakai túra, sportverseny, szellemi és hadtörténelmi, honvédelmi vetélkedő és még számtalan érdekes, izgalmas program. A tábor programjainak szervezését és a táborlakók szakszerű felügyeletét többségében pedagógiai és katonai végzettséggel rendelkező, többéves táboroztatási tapasztalattal rendelkező személyek biztosítják, akik a nap 24 órájában felelősséggel végzik feladatukat.

A résztvevő gyermekek szüleinek – a tábort megelőzően – részletes tájékoztatót küldünk.


Bővebb információ:
Oláh László, táborvezető
E-mail:
 olah.laszlo.62@gmail.com

Tisztelettel vár a VI. Ifjúsági Honvédelmi Tábor!

A tájékoztató és a jelentkezési lap letölthető ITT!