Így romantikázott Puskás Peti a Velencei-tónál

Így romantikázott Puskás Peti a Velencei-tónál

 
 Puskás Petiék (28) egy hajónyi élménnyel gazdagodtak a múlt héten. Az énekes meglepte szerelmét, Kingát egy pár napos pihenéssel, és kiruccantak a Velencei-tó partjára, Gárdonyba.
– Kicsit lelkiismeret-furdalásom volt, hogy mindketten sokat dolgozunk, és alig jut időnk egymásra. Tudom, hogy Kinga is régóta vágyott már egy ilyen romantikus hétvégére, mert alig tudunk elszakadni a nagyváros zajától – kezdi a fiatal színész-énekes, akit folyton a fővároshoz kötnek a televíziós és a színházi próbái.

Puskás Peti minden jóval elhalmozta kedvesét a Velencei tó partján
– Úgy terveztem, hogy a napsütésben andalgunk egy kicsit, pezsgőzünk a teraszon és kipróbáljuk a tóparti szálloda wellnessét – mesélte Peti, aki még nem a nászutas lakosztályt kapta Kingával, de pezsgő és gyümölcstál is várta őket. – A szobánkban volt egy nagy szauna, amelyből gyönyörű kilátás nyílt a tóra. Romantikus perceket töltöttünk el, és életünkben először kipróbáltunk egy igazi vízágyat is.
A fantasztikus környezet levette a lábáról a szép szőkeséget is.

Peti az utóbbi időkben hátfájásra panaszkodott, amit azonnal tudtak orvosolni, ugyanis egy speciális termo-masszázságyra fektették, ahol kellemes vízsugár masszírozta meg a hátát és a derekát – árulta el Kinga.  

A szobához járó pezsgőfürdőben jól esik egy pohár jéghideg pezsgő

Forrás: blikk.hu