Kerékpárszállítás vonaton

Kerékpárszállítás vonaton
1087 Budapest XXI., Könyves Kálmán körút
+36 40 49 49 49
www.mavcsoport.hu
informacio@mav-start.hu
 
Térképen mutat Interaktív térképen mutat
A MÁV-START Zrt. folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal kíván az egyre növekvő kerékpárszállítási igényeknek eleget tenni. Hosszú távú fejlesztési programunk célja, hogy minden vonaton biztosított legyen a kényelmes, kiszámítható kerékpárszállítás, hiszen ezt a népszerű szolgáltatást évente több mint háromszázezren veszik igénybe.

Kerékpáros túrajegy egész évben

Vonattal és kerékpárral a legkedveltebb célpontok a Velencei-tó, a Balaton, a Tisza-tó és a Fertő tó. Ha Ön is ide tervezi kirándulását idén is megéri kerékpáros túrajegyet váltania.

A kerékpáros túrajegy előnye, hogy az ország bármely területéről elindulva, a megtett távolságtól függetlenül, egységesen, 420 forintért vásárolható meg, ha az utas a három tó valamelyikéhez kirándul, akár hétvégén, akár hétköznap.

Részletekért kattintson ide.

Díjmentes kerékpárszállítás bérletes utasainknak!

Vásároljon havi, félhavi vagy 30 napos vasúti bérletet és szállítsa kerékpárját ingyenesen vonatainkon! Érvényes bérlettel rendelkező utasuk hétvégi napokon díjmentes kerékpárjegy megváltásával utazhat kerékpárjával a bérleten feltüntetett viszonylaton. Részletek itt.

Kedvezményes kerékpárjegy START Klub kártyás utasainknak

A START KLUB kártyával rendelkező utasok részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából. Ezen felül szombatonként továbbra is díjmentesen szállíthatják kerékpárjukat. Részletekért keresse START Klub oldalait.

Kerékpár-utánfutók szállítása

A MÁV-START vonatain lehetőség van kerékpár-utánfutók szállítása. A szállítás feltételeiről ide kattintva olvashat!