Keszeg Karcsi Kölyökstrandja az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben

Keszeg Karcsi Kölyökstrandja az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben
2484 Agárd, Fürdő tér 1.
+36 30 522 3082
www.agarditermal.hu
marketing@agarditermal.hu
ESEMÉNY IDŐPONTJA
2019. június 15.,  szombat  --> 2019. augusztus 20.,  kedd 

 
Ajánlatkérés Térképen mutat Interaktív térképen mutat

Elindult a VAKÁCIÓ, ami azt is jelenti, hogy június 15-ével az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben kezdetét veszi a Keszeg Karcsi Kölyökstrand szezon. :D

A hagyományokhoz híven, egészen augusztus 20-áig animátoraink várnak minden játékra éhes gyerkőcöt a hét minden napján, 10:00 és 18:00 óra között. A napi programok közül idén sem fognak elmaradni az izgalmas vetélkedők és feladatok, és egész biztosan el fognak hangzani a nyár legnagyobb slágerei, amire még Keszeg Karcsival, a Fürdő kabalafigurájával is rophatják a gyerekek.  Az x-box játékok, a csocsó, a darts, és a pénznyelő mellé idén egy új attrakció is készül, amelyet most először próbálhatnak ki a gyerekek. A nyugodtabb lelkű gyerekeknek pedig, napvédett helyet biztosítunk a zavartalan kézműveskedéshez, melyhez animátoraink minden segítséget és eszközt megadnak.

Az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő igazi családi fürdő, hiszen nálunk minden családtag megtalálja a számára legjobb szórakozási lehetőséget. Vesse bele magát a családdal az élmények feneketlen kútjába, várjuk a családok apraja-nagyját szeretettel!