Megnyitott városunkban a világhírű Agárdi Pálinkafőzde bisztrójának terasza!

Megnyitott városunkban a világhírű Agárdi Pálinkafőzde bisztrójának terasza!
Agárd
 
Térképen mutat Interaktív térképen mutat
2020.július 17-én új gasztrokulturális hely nyílt meg városunkban: az Agárdi Pálinkafőzde Bisztrója 66 féfőhelyes gyönyörű terasszal bővült, és várja hétvégenként a látogatókat: az ínyenc ízek, különleges, prémium kategóriás párlatok, koktélok szerelmeseit az ország minden szegletéből.
Múlt héten a kápolnásnyéki sörfőzdével  gazdagodott a Velencei-tó gasztronómiai értéktára a hozzánk látogató turisták, Velencei-tó körül élő lakosok nagy örömére, így a pázmándi Bálint Boráriummal kiegészülve (a Velencei-tó körüli borászatok legkiválóbb borait, a legnagyobb portfólióban ők kínálják kemencés finomságok és borkóstolók kíséretében) szép kóstoló körutat lehet megtenni mostmár a Velencei-tó kürül is, felzárkózva más turisztikai régiók térségüket bemutató magas minőségű gasztroturisztikai kínálatához.

Az Agárdi Pálinkafőzde évek óta a világ vezető párlatkészítő műhelye, minden országos és nemzetközi versenyt aranyérmekkel fejeznek be. 

Tavaly, új portfóliójukat egyből a világ legrangosabb versenyén mérették meg - sikerrel:  arany és ezüstérmeket nyertek   
 Az Agárdi Pálinkafőzde első alkalommal vett részt a világ egyik legrangosabb nemzetközi bor- és párlatversenyén, a londoni IWSC versenyen.
Hatalmas szakmai sikernek számít, hogy az Agárdi Barrique Szilva Pálinka 98 ponttal aranyérmet és az Agárdi Prémium Málna Pálinka 91 ponttal ezüstérmet szerzett a Gyümölcs Párlatok kategóriában.
Még izgalmasabb eredmény, hogy a ginek és whiskyk hazájában az Agárdi Hungarian Dry Gin 90 ponttal ezüstérmes lett a London Dry Gin kategóriában, és az Agárdi Single Malt Whisky 90 ponttal pedig szintén ezüstérmet nyert a nem évjáratos Single Malt Whisky mezőnyében!

Ezeket az ízeket kóstolhatjuk idén nyártól a gyönyörűen parkosított környezetben, a Pálinkafőzde bisztrójának új teraszán. Ha nem csak iszunk, hanem eszünk is, ugyanúgy bátran rábízhatjuk magunkat vendéglátóinkra mint az italok esetében: a séf készítette ínyencségek az italokhoz hasonló színvonalon biztosítják a gasztronómiai élvezeteket.

A teraszon az étlap kínálatában szereplő ételek választhatók. Nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra, ezért szendvicseik alapját az általuk készített, élesztő nélküli, hosszan érlelt kovászos ciabatta képezi. ÉTLAPITALLAP
Nyitvatartás: minden héten pénteken-szombaton 10:00-22:00ig ( konyha 11:00-21:00) Asztalfoglalás: +36306906570. 

Érdemes hozzájuk betérni akár egy kávéra, süteményre, vagy csak egy koktélra is, mert fogyasztásuk a csodás környezetben felejthetetlen élményt jelent!