Park Strand Kemping és Hostel Agárd

Park Strand Kemping és Hostel Agárd
2484 Agárd, Chernel István u. 51-52.
+36-20-617-6667
www.parkkemping.hu
parkkemping@gvu.hu
Beszélt nyelvek
magyar, angol
Fizetési mód
Eurocard / Mastercard, Visa Card, American Express Card, Maestro, átutalás, készpénz, Bankkártya / hitelkártya
Térképen mutat
A 40 éves múltra visszatekintő Park Strand velencei-tavi “extraként” a legkisebb gyerekeket és szüleiket is várja 2020 nyarára elkészülő lassan mélyülő homokos partszakasz részével! A 8 hektár kiterjedésű partszakaszon a fás, ligetes és füves kempingterület kiváló választás a természetszerető és nyugalomra vágyó vendégeink számára.

Park Strand Kemping és Hostel 

 A Velencei-tó zöld szíveként lüktet a Park Strand Kemping Agárdon. A 8 hektáros, 500 méter hosszú partszakasz közvetlen utat enged a Velencei-tó természetes élővilágához, nádszigeteihez, gyógyító hatású víztömegéhez. Ugyanakkor ez a csodálatos terület nem esik messze a nyaranta felpezsdülő agárdi településközponttól sem. A kemping keleti oldalán lakókocsi parcellák, a középső harmadban ligetes sátorozó park, büfésor és céges, vagy akár családi rendezvények megtartásához szükséges terület és a strand, míg a nyugati oldal csaknem 3 hektárján pedig hostelek, rendezvényépület és újabb sátorozó helyek és parcellák lettek kialakítva. A teljes 500 méter hosszú partszakasz 25 – 30 méter szélességben pedig egy összefüggő napozó, pihenő, fürdő és strandterületként várja Önöket, a kikapcsolódni és feltöltődni vágyó vendégeket.

A hozzánk érkezők rekreációját a Velencei-tó és környezetének adottságain túl plusz szabadidős szolgáltatásainkkal is nagy mértékben segíteni tudjuk. Itt nem telhet el nap unalommal, hiszen a hét minden napjára tudunk különleges és élménydús szabadidős programokat ajánlani, mint sárkányhajózás, kenuzás, SUP kipróbálás, kerékpárbérlés, stb.


40 éves múltra visszatekintő kempingünk több generációt látott már vendégül nem csak Magyarországról, de Európa számos országából voltak visszajáró vendégeink. A kemping átalakításával, mely folyamat elindult, a régi hírnevének visszaszerzését tűztük ki célként magunk elé, méghozzá egy mai képpé formálás megvalósításával. Mit is találhatunk ebben a kempingben, ami más, mint ezelőtt volt?
1.Lakókocsi Park:Egy kis sövény és kerítés megépítésével kialakításra került egy jelképesen elkerített terület lakókocsival, lakóautóval érkező vendégeink számára, akiknek saját vizesblokk, konyha és szociális helyiség áll majd rendelkezésre, hogy megfelelő komfortérzetük minél tovább itt tarsa őket és ide vonzza barátaikat, klubtársaikat akár nagyobb találkozók keretei között és hosszabb időszakokra is. 
2. Park Strand: Régóta kedvelt strandterület várja strandolni vágyó gyerekek és felnőttek csoportjait mind kempingezőink, mind pedig közeli nyaraló vendégeink közül, sportolásra alkalmas füves, bitumenes pályák vehetők igénybe a strandolás alkalmával. Kajak, vízibicikli és egyéb vízi játékok segíthetnek a nagyobb strandélmény megtalálásában.
3. Rendezvény Park: Kempingünk nyugati felében került kialakításra egy állandó rendezvénysátorral felszerelt 3 hektáros terület, mely alkalmas az eddigi motoros, autós rendezvények, találkozók megtartására, de további helyet biztosít nagyobb céges rendezvényeknek esetleg Magyarországon oly divatos fesztivál megrendezését is lehetővé teszi, miközben kempingezőink életébe is inkább vihet színt, mint az összeférhetetlenséggel járó bosszúságot az esetleges nézeteltérések okán.
4. Sátor Park: Hogy sátrazó vendégeink is érezhessék az összetartozás érzését, kijelöltünk egy számukra fenntartott területet, melyben minden komfort rendelkezésre áll ahhoz, hogy kellemes és tartalmas időt töltsenek el nálunk. Ez a legárnyékosabb, úgymond "legligetesebb' területe a kempingnek.

 

ÁRJEGYZÉK

https://parkkemping.hu/kemping-arak/A strand területésre kutyát bevinni tilos!

Kedvezményt a Gárdony város közigazgatási területén ingatlannal rendelkezők vehetik igénybe igazoló okmánnyal.

Áraink az Áfa-t tartalmazzák!


Kemping és egyéb szolgátatás árakról a honlapon tájékozódhat!

https://parkkemping.hu


Kedves kempingezők, túrázók, kalandvágyók!

A 40 éves Park Strand Kemping várja pihenni, strandolni, kirándulni szerető vendégeit Magyarországon. Kempingünk az ország szívében a Velencei-tónál terül el 8 hektáros, 500 méter hosszan vízparti területen. Lakókocsik, sátrak számára igazi természeti paradicsom fogadja az ide látogatókat, de alkalmi szállások is rendelkezésre állnak kifejezetten olcsó áron a tó partján. A pihenés és strandolás mellett szervezett gyalogtúrák, kerékpár- és vízitúrák alkalmával tökéletesen megismerhetik Európa legmelegebb tavát, Magyarország egyik leginkább napsütéses régióját.

Kapcsolat:

mail: parkkemping@gvu.hu
web:www.parkkemping.hu
Tel.: +3620/617-6667

 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 • Park Strand Kemping és Hostel Agárd
 
2., Trying to access array offset on value of type bool, /chroot/home/liveguide/liveguide.hu/html/app_code/6.0/includes/modules/master_products.php (17)