Szieszta Apartman

Szieszta Apartman
2484 Gárdony, Géza u. 17.
+ 36 70 255 31 87
NTAK regisztrációs szám: MA19010955
www.sziesztaapartman.hu
sziesztaapartman@gmail.com
Fizetési mód
Széchenyi Pihenő Kártya
Térképen mutat
Kedves pihenni vágyó vendégeink! Egész évben kellemes pihenést és kikapcsolódási lehetőséget kínálunk a Velencei-tónál. Panziónk az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőtől 100 méterre található. Ideális választás az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben igénybe vett gyógyászati kezelés és fürdőkúra esetén is, mivel attól alig 2 perc sétára vagyunk.
Panziónk 4 szobával rendelkezik, mindegyik szobában zuhanyozós fürdőszoba van. (Egyidejűleg maximum 10 fő elszállásolására van lehetőség.) Közös használatú teakonyha, társalgó sarok, és ingyenes wifi áll vendégeink rendelkezésére. A szálláshely kifejezetten a pihenésre lett kialakítva, nem buli helyszín. Aki bulizni szeretne, kérjük ne itt foglaljon. Az épületben tilos a dohányzás, és a mulatozás. Háziállatot nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésüket! A szállásdíj, valamint az idegenforgalmi adó -minden esetben- érkezéskor fizetendő! A szállás árak tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje személyre szóló árajánlatunkat. OTP SZÉP-kártya elfogadóhely. Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket!  
Árak:
Szobaár 2 fő részére: 13.000 Ft/éj-től + IFA
Szobaár 3 fő részére: 16.500 Ft/éj-től + IFA 
Szobaár 4 fő részére: 20.000 Ft/éj-től + IFA  
 

(Idegenforgalmi adó: 18 év felett 430,- Ft/fő/éj)

OTP SZÉP-kártya elfogadóhely. 

Pihenjen, töltődjön fel a Velencei-tónál, amely Európa egyik legmelegebb vizű tava. Itt számtalan természeti csodát talál: sekély mélységű gyógyhatású vízzel és szintén gyógyhatású iszappal rendelkező tó, benne számtalan nádas és úszóláp, a tó körül elterülő gyönyörű és változatos táj, a kirándulóhelyek sokasága, a sportolásra kialakított parkerdő, a tóparti sétány, a tó körül kiépített bicikliút, a Bence-hegyi kilátóból elénk táruló egyedülálló körpanoráma, pákozdi emlékhely, vadaspark, a madárrezervátum, gyógy- és termálfürdő, éttermek, csárdák, halsütödék, cukrászdák, rétesház, borpincészet, pálinkafőzde, lovarda mind-mind igazi kikapcsolódást és feltöltődést jelentenek, akár az aktív akár a passzív pihenést választóknak. Az Ön szállásának ideális helyszíne Gárdony, amely a tó ˝fővárosa˝, és ahonnan a felsoroltak mind könnyedén elérhetők.

  • Szieszta Apartman
  • Szieszta Apartman
  • Szieszta Apartman
  • Szieszta Apartman
  • Szieszta Apartman
  • Szieszta Apartman
  • Szieszta Apartman
  • Szieszta Apartman