Tájékoztató a kedvezményes strand és fürdőbelépés lehetőségeiről

Tájékoztató a kedvezményes strand és fürdőbelépés lehetőségeiről

 

Gárdony Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 2012. évben rendeletet alkotott az állandó lakosoknak és a nyaralótulajdonosoknak a város strandjaira történõ kedvezményes belépésére vonatkozóan. A szabályozás a 2016. évi idegenforgalmi szezonban is érvényes.

Ennek alapján Gárdony város területén lakóhellyel és tartózkodási hellyel rendelkezõ polgárok a személyazonosító igazolványuk, illetve a lakcímkártyájuk bemutatása után alkalmanként 200 Ft-os belépõjegy megváltásával mehetnek be az agárdi Park Strandra, a Napsugár Strandra,  valamint a Gárdonyfürdõi Tóparty Rendezvénystrandra. A gárdonyi Sport Beach szolgáltatásait hétköznap hasonló feltételekkel, hét végén 50 %-os kedvezménnyel vehetik igénybe.  

A nyaralótulajdonosok ingatlanonként 2 fõ kedvezményes belépést biztosító belépõkártya igénybevételére jogosultak. 

A kedvezményes belépõkártyák kiváltása elõtt a nyaralótulajdonosnak fel kell keresnie a Polgármesteri Hivatal adócsoportját, ahol illetékmentes igazolást kaphat arról, miszerint nincsen adóhátraléka. A belépõkártyát minden évben újra ki kell váltani. Ezen igazolás alapján a Polgármesteri Hivatal pénztárában lehet személyenként 100 - 100 Ft önköltségi ár megfizetésével kiváltani ingatlanonként a 2 db kártyát, amely a 2016-os nyári szezonban a Park és a Napsugár, valamint a Gárdonyfürdõi strandoknak alkalmankénti 200 Ft-os belépõjegy megfizetésével történõ igénybevételére jogosít. Ugyanez vonatkozik hétköznapokon a Sport Beach-re, míg hétvégén itt a kártyával 50 %-os kedvezményt lehet igénybe venni.

A Képviselõ-testület döntése nyomán Gárdony város közigazgatási területén lakóhellyel és tartózkodási hellyel rendelkezõ személyek az Agárdi Gyógy- és Termálfürdõben személyazonosító igazolványuk és lakcímkártyájuk bemutatása után alkalmanként 200 Ft kedvezményt kapnak a fürdõbelépõjegy árából.

Ezt a kedvezményt a nyaralótulajdonos által kiváltható, fent említett belépõkártyával is igénybe lehet venni. Bízunk benne, hogy ezen intézkedések nyomán minél több polgárunk fog élni településünk óriási kincse, a Velencei-tó, továbbá termálfürdõnk által kínált fürdõzési, kikapcsolódási lehetõséggel. 

Minden kedves állandó lakosnak és üdülõtulajdonosnak szép nyarat és kellemes idõtöltést kívánunk!

Jankovics Zoltánné
aljegyzõ