Teker Bringa - Vadkacsa Kerékpáros Pihenő

Teker Bringa - Vadkacsa Kerékpáros Pihenő
2483 Gárdony, Keszeg u. 85.
+36 20 975 5036
www.tekerbringa.hu
tekerzoli@gmail.com
 
Ajánlatkérés Térképen mutat Interaktív térképen mutat
Nézzen be hozzánk, ha biciklitúrát tervez a Velencei-tó körül... vagy ha kerékpárral közelítené meg Agárd, Gárdony, Kápolnásnyék, Pákozd, Sukoró, Velence látnivalóit olcsón, jó minőségű és jól felszerelt bringákat kölcsönözne igénybe venné ingyenes házhoz szállítási szolgáltatásunkat rugalmas nyitva tartási időben, egyénre szabott kiszolgálást szeretne!

A „Vadkacsa” épületét, illetve a kerékpáros központot egy térségeket összekötő kerékpáros útvonal pihenőhelyeként üzemeltetjük. Az épület Gárdony központjában, közvetlenül a kerékpárút mellett, a vasútállomástól 200 m-re, a szabad strand szomszédságában a Keszeg, a Káka és a Pisztráng utca által határolt területen található.

Megközelítése kerékpárral különösen egyszerű, mivel közvetlenül mellettünk, a Pisztráng utcában fut a Velencei-tavat körülölelő bicikliút. Gépjárművel sem kell többet tennünk, mint hogy a 7-es főút irányából a vasúti átjárót követően balra, majd rögtön jobbra fordulunk. GPS-ünkbe, illetve navigációs programba a Káka utcát beütve még könnyebben juthatunk el a Pihenőpontra, hiszen a Káka utca teljes hosszában a mi telephelyünket szegélyezi. Vasúti közlekedéssel a következő útvonalat célszerű követni: A tópart felé néző vasúti aluljárón át elhagyjuk az állomás területét, ezt követően pedig a kerékpárút mentén, Velence irányába gyalog három percen belül elérjük a Vadkacsát.

Kerékpárkölcsönző

Kerékpárkölcsönzőnkben minden korosztály számára biztosítunk megfelelő méretű és minőségű kerékpárt: cross, MTB, city, többféle vázméretben, tandemet, gyermek kerékpárt, gyerekszállító utánfutót. Kiváló minőségű CTM kerékpárparkunk évente újul és bővül. A vendégek számára a kerékpárok tartozékaként gyereküléseket,bukósisakokat,túratáskákat,adapteres kosarakat és zárakat is rendelkezésre tudunk bocsátani.

A kerékpárkölcsönzéshez személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges.

Kerékpár házhozszállítás

A Velencei-tó településeire, telefonos egyeztetés szerint díjmentesen kiszállítjuk kölcsönzés céljából a kerékpárokat.

Kerékpár üzlet

Alapvető fékalkatrészekkel, gumiköpenyekkel, tömlőkkel, kerék, kormány és hajtás alkatrészekkel, ülésekkel, kerékpáros kiegészítőkkel és a CTM márka egyes kerékpárjaival készletünkön várjuk bringashopunkban.

Kerékpár-gyorsszervíz

Szerviz sarkunkban nem csak a „bajba jutott” kerékpáros vendégeinknek segítünk, hanem vállaljuk kerékpárok javítását, felújítását és karbantartását is.

Büfé szolgáltatás, mosdó

Büfénkben teával, kávéval, üdítőitalokkal, sörökkel, édességekkel, jégkrémekkel várjuk vendégeinket. Melegétel kínálatunkban hamburger, hot-dog, melegszendvics és palacsinta szerepel. Az épületben férfi és női mosdó található hideg-melegvíz szolgáltatással.

Parkoló

Vendégeink számára biztonságos, zárt, díjmentes parkoló áll rendelkezésre.

Öltözők  és csomagtároló helyiségek

A kerékpáros központban gondoltunk azokra a vendégekre is, akik a túra előtt szeretnék kedvenc bringás ruhájukat magukra ölteni, vagy azokra, akik csomagjaikat nem kívánják a túra során magukkal vinni.

Vízvételi lehetőség

  • Teker Bringa - Vadkacsa Kerékpáros Pihenő
  • Teker Bringa - Vadkacsa Kerékpáros Pihenő
  • Teker Bringa - Vadkacsa Kerékpáros Pihenő