Változás a Velencei helyi TDM élén

Változás a Velencei helyi TDM élén

 
Bársony Péter Bogdán Csabának adja át a stafétát a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesületben.
2014 decemberében nevezték ki Bársony Pétert a Velencei-tó Turizmusárét TDM Egyesület élére, aki az elmúlt két és fél évben teljesen újra építette a szervezetet, új alapokra helyezte annak működését. A szakember,  illetve az általa vezetett csapat munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Velence városa jelentős vendégéjszaka-szám növekedést ért el az elmúlt időszakban. Számos fejlesztés, újítás, illetve előremutató projekt valósult meg az elmúlt években: a teljesség igénye nélkül említhetjük a város nagy rendezvényeinek modernizálását (Velencei Karnevál, Szt. Orbán Borünnep, Velence város születésnapja és Szent István Ünnep), a weboldal megújítását és kapcsolódóan az online kommunikációt fókuszba helyező stratégiát, a városba látogató vendégeket szállító elektromos golfbusz, azaz a Velence Busz beindítását, a Tourinform iroda megnyitását a Velence Korzón, vagy a Velence brandingelt ajándéktárgyak piaci bevezetését.
Az egyéb tisztségeiben jelentősen megnövekedett feladatai miatt távozó elnök Bogdán Csabának adja át feladatait, aki elnökségi tagként eddig is jelentős részt vállalt mind a stratégiai tervezési munkában, mind azok megvalósításában, elsősorban a sport rendezvények és sport-turisztikai tematika vonatkozásában. Az új elnök a Velencei-tavi turisztikai terület szintén fontos személyisége, a helyi kerékpáros élet egyik meghatározó alakja, aki jelentős tapasztalatokkal rendelkezik rendezvények, országos rendezvénysorozatok szervezésében, jól ismeri a Velencei-tavi turisztikai termékkört és előremutató látásmódjával jó partnere lesz a turisztikai szakmának.

Elérhetősége:

csababogdan@icloud.com,

+36 70 369 4466

Bársony Péter továbbra is tagja marad az egyesület elnökségének, aktívan részt vesz annak Velencei-tavi turizmust propagáló/fejlesztő munkájában.
                                                                                                     
                                                                                - 2017.06.22. -