Velencei-tavi Ajándékbolt

Velencei-tavi Ajándékbolt
2483 Gárdony, Szabadság út 24.
06-22/570-078
www.velencei-to.hu
ajandekbolt@velencei-to.hu
 
Térképen mutat Interaktív térképen mutat
Velencei-tavi kézműves kerámiatermékek, helyi borok, térképek vásárolhatóak a gárdonyi vasútállomással szemben a Tourinform Iroda épületében lévő Velencei-tavi Ajándékboltban.

NYITVA TARTÁS:

 
Július 01 - Augusztus 22. között:
Hétfőtől péntekig: 08:00 – 16:00
Szombat: 09:00 – 14:00
Vasárnap: Zárva
 
Szezonon kívül:
Hétfő - péntek: 09:00 – 15:00 óra között
Hétvégén zárva

 

 

Néhány termék kínálatunkból:

Velencei-tavi borok

Velencei-tavi Ajándékboltunk helyi termék kínálatát a tókörnyéki TDM tag Lics, Dancsó és L.Simon borászatok díjnyertes borválasztékával bővítettük!

 

Velencei-tó memóriakártya játék

A játék 20 pár memóriakártyát tartalmaz, amelyen a desztináció kiemelt látnivalói szerepelnek. Játékos kedvűeknek 3-99 éves korig ajánljuk. 

 

Velencei-tó látványtérkép

Színes térképen megmutatjuk a desztináció kiemelt természeti és kulturális, épített látnivalóit, TDM tag turisztikai szabadidős, szállás és gasztronómiai szolgáltatásait. A hátoldalon feltüntettük a térképen szereplő objektumok nevét magyar, angol és német nyelven, valamint elérhetőségeiket is megjelenítettük.

 

Gerecse, Vértes, Velencei-hegység térkép és turistakalauz

Túrázóknak és kirándulóknak ajánlott kiadvány.

 

Budapest térképek

Budapest Classic (puhaborítós) térkép
Budapest 1:30 000-es méretarányú térképünk a város teljes területét ábrázolja. Tartalmazza az egyirányú utcákat és a házszámokat, valamint a legfrissebb tömegközlekedési hálózatot, menetrendi változásokat. A legsűrűbb belvárosi részt külön részletes melléktérkép mutatja be. A városon átvezető főbb útvonalakat szintén külön melléktérkép szemlélteti.

Budapest Comfort térkép (laminált)
A Budapest Comfort térkép különlegessége a speciális laminálási technikában rejlik, mely következtében tartósabb, könnyen hajtogatható és vízálló. Alkoholos filctollal akár a tervezett útvonalat is bejelölhetjük rajta, ami később könnyen eltávolítható! Tartalmazza a házszámokat, egyirányú utcákat és tömegközlekedési útvonalakat.

 

 

  • Velencei-tavi Ajándékbolt
  • Velencei-tavi Ajándékbolt
  • Velencei-tavi Ajándékbolt
  • Velencei-tavi Ajándékbolt
  • Velencei-tavi Ajándékbolt