Agárdi Kerékpárkölcsönző

Agárdi Kerékpárkölcsönző
2484 Agárd, Agárd Balatoni út 57.
+3630 911 9864
+36 20 927 0036
http://agardikerekpar.hu/
info@agardikerekpar.hu
 
Ajánlatkérés Térképen mutat Interaktív térképen mutat
Látogasson meg bennünket családjával, barátaival együtt, és töltsenek el a Velencei tónál egy kellemes kerékpáros napot! Gyűjtsön felejthetetlen élményeket az Agárdi Kerékpárkölcsönző kiváló minőségű Kellys kerékpárjaival! Az Agárdi Kerékpárkölcsönző flottájában szinte bármilyen igényre talál kerékpárt.

Kölcsönözzön minőségi Kellys kerékpárt az Agárdi Kerékpártól!

Kiváló minőség, szolid ár = Agárdi Kerékpár szaküzlet, szerviz, és kerékpárkölcsönző a Velencei tónál.

A kiváló minőséget nagyon könnyű megszokni, és ha valaki egyszer elkötelezte magát mellette, akkor nem szívesen mond le róla. Önnek sem kell kompromisszumot kötnie, hiszen ha hozzánk tér be, és nálunk kölcsönöz kerékpárt, akkor egy igazán szuper Kellys bicikli nyergében vághat neki a Velencei-tónak, hogy felfedezze azt a millió apró csodát, amit ez a festői környék kínál Önnek.

Hiszen tudja! Kerékpározni nem csak saját bringával lehet!

A nagyszerű minőség mellett a kölcsönzési díjakra sem lesz majd panasza, kerékpárjainkat ugyanis igazán jó ár-érték arány mellett bérelheti ki. Sőt, a kínálatunk is impozáns: nálunk Kellys trekking és cross bicajokat ugyanúgy találhat, mint mountain bike-okat, de a kisebbekről sem feledkezünk meg – őket Kellys gyerekbiciklikkel várjuk.

Érezze magát biztonságban!

Egy kerékpáros túra akkor lesz felejthetetlen élmény, ha semmi nem rontja el a hangulatot.

Az Agárdi kerékpárkölcsönző Kellys bringájával garantáltan defektmentes kirándulása lesz, hiszen minden kölcsönözhető kerékpárt Continental defektvédelemmel ellátott gumival szereltük fel. Így Ön felhőtlenül élvezheti majd a nyaralás minden egyes percét. Ha pedig úgy dönt, hogy egy kellemes sétát tesz, vagy betér valahová egy jó ebédre, akkor a kétkerekűt nyugodtan az Abus uGrip Bordo kerékpár lakatra bízhatja!  

Se nem kicsi, se nem nagy...

A Velencei-tó éppen Önnek való, folytathatnánk kissé viccesen a közismert dalt. A 28 kilométeres táv ugyanis tökéletes kikapcsolódást nyújt szinte valamennyi korosztály számára, aminek bátran nekivághat a barátaival, de a családját is elhozhatja még akkor is, ha kisebbek a gyerekek. Hiszen ebben az esetben ingyenesen gyerekülést biztosítunk!

Ha csapatépítő tréninget, vagy iskolai kirándulást tervez, akkor feltétlenül keressen bennünket!

Ne feledje, ha nyár és Velencei-tó, akkor Agárdi Kerékpár, ahol minőségi Kellys kerékpárokkal és kedvező kölcsönzési díjakkal várjuk!

 

 

 

Hogyan talál meg bennünket?

Az Agárdi Kerékpárkölcsönző Agárd központjában található. Ha autóval érkezik hozzánk, akkor az üzlettel szemben ingyenesen parkolhat. Ha pedig vonattal érkezik Agárdra, akkor sem kell hosszasan barangolnia, hiszen az állomástól mindössze 2 percnyi séta.

Kölcsönzési idő

Kölcsönzési díj

2 óra

1.000.- Ft

4 óra

1.500.- Ft

1 nap

2.000.- Ft

1 hét

10.000.-Ft

 

Az Agárdi Kerékpár nyitva tartása: hétfőtől - péntekig: 8.00-18.00

                                                                 szombaton: de.8.00.-12.00, du.14.00-18.00

                                                                 vasárnap: de.9.00-12.00, du. 14.00-18.00

  • Agárdi Kerékpárkölcsönző
  • Agárdi Kerékpárkölcsönző
  • Agárdi Kerékpárkölcsönző
  • Agárdi Kerékpárkölcsönző
  • Agárdi Kerékpárkölcsönző
  • Agárdi Kerékpárkölcsönző