Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.

2484 Gárdony-Agárd, Fürdő tér 1.

e-mail: info@agarditermal.hu

https://www.agarditermal.hu/

Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat. 

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő páratlan környezetben elhelyezkedő egészség-sziget. 1000 m mélyről feltörő 58Co-os, alkáli-, hidro-karbonátos, kloridos, szulfátos, kalcium- és fluortartalmú gyógyvize, elsősorban reumás panaszok, kopások, mozgásszervi megbetegedések, egyes nőgyógyászati rendellenességek és műtéti fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére javasolt. Gyógyászat a nagyszülőknek, wellness és szauna a szülőknek, móka és kacagás többhelyszínes játszóterekkel a gyerekeknek

Medencéink:

KÜLTÉRI CSALÁDI ÉLMÉNYMEDENCE
A 450 m² vízfelülettel rendelkező, családi medence valamennyi generáció számára garantálja a megfelelő szórakozást. A babák részére a változó mélységű (0-30 cm vízmélységgel) „hempergő” készült, a kisgyermekeknek a 30 cm-es kisvizes medence, a nagyobbaknak pedig a 60 cm-es gyermekmedence áll rendelkezésre, melyhez egy kis barlang is kapcsolódik, bejáratánál vízfüggönnyel. A medencékben különféle élményelemek, csúszda, vízi fenyő, „vödrös játék” és egy gömbcsúszda találhatók. A felnőttek számára egy 90 és egy 119 cm-es vízmélységű medencerész épült, melyekben az alábbi élmény elemek gondoskodnak testünk kényeztetéséről: ülőpadok és fekvőágyak, masszázselemek, vízfüggöny, óriás nyakzuhany, négy vízsugár. A mélyebb részen található a hullámcsúszda és a sodrófolyosó. A medence szerves részét képezi a vízi bár, amely különleges élményt nyújt a felfrissülni vágyóknak. A családi élménymedence szezonális jelleggel, kizárólag a nyári szezonban üzemel

KÜLTÉRI TERMÁL MEDENCE
Mintegy 9 ha ligetes területen található a 300m²-es vízfelülettel rendelkező nyitott termálvizes medence, mely télen-nyáron várja a vendégeket! A termálmedence élményelemektől mentes, ülőpadokkal körbevett kialakításával tökéletes pihenést nyújt egész évben a szabadban. A medence a nyári hónapokban exkluzív napozó boxokkal egészül ki, melyek közvetlenül a medence mellett, kiemelt helyszínen találhatók

FEDETT CSALÁDI ÉLMÉNYMEDENCE
Az egyedi kivitelezésű kupolás élménymedence a '80-as évek végén épült, 2007-ben került átalakításra, azóta lehetővé teszi az egész család számára a felhőtlen kikapcsolódást. A szülők számára igazi felfrissülést jelenthet a 180m² vízfelülettel rendelkező élménymedence álló-, és fekvő masszírozó elemekkel, vízkésekkel, és gejzírekkel dúsítva. Ugyanitt a 0,5m vízmélységű gyermekpancsoló csúszdával és vidám játékelemekkel, gombazuhataggal a vízben való pancsolást teszi igazi élvezetté a gyerekek számára.

FEDETT GYÓGYMEDENCE
A 320 m² vízfelülettel és körben víz alatti ülőfelületekkel rendelkező, fedett gyógymedence élményelemektől mentes, mely egész évben rendelkezésére áll a pihenésre és regenerálódásra vágyók számára. Az 1000 m mélyről feltörő, 58°C- ról 36°C-ra visszahűtött, ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz, kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumás panaszok, kopások és nőgyógyászati problémák kezelésére, gyógyítására.

Szauna
A fedett családi élménymedencétől egy karnyújtásnyira helyezkedik el a fürdő nyugalomszigete. A szaunakert különböző hőmérsékletű finn-, infra-, levendula- és gőzkabinokkal, csobbanó medencével és egy mediterrán hangulatú, fedett és nyitott relaxációs helyiséggel gondoskodik a pihenni vágyók nyugalmáról. A szaunázás szerelmeseinek különleges szauna felöntésekkel kedveskedünk. 

Szaunafelöntés
A szaunafelöntés egy különleges szertartás, amikor a szaunamester egy kellemes illóolajos vagy egyéb adalékos vizes oldattal meglocsolja a szaunaköveket és közben egy különleges legyezési technikával eltávolítja a szaunázót körülvevő izolációs réteget. Mindeközben gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról, pihentetéséről, mellyel testi-lelki felüdülést nyújt a résztvevőknek.

FEDETT JÁTSZÓHÁZ
Fedett családi élménymedencétől egy karnyújtásnyira található az egész évben üzemelő és különdíj mentes beltéri játszóház, mely 30m²-en garantálja a kisebbek felhőtlen szórakozását.

KÜLTÉRI JÁTSZÓTEREK
900 hektárnyi területen elnyúló, csodálatos zöld környezetben valóságos gyermekparadicsom található: közel 500m² területen egy minden korosztály számára megfelelő, gyermekbarát szőnyeggel borított interaktív játszótér várja a lurkókat. Itt valóban a mászó csecsemőtől a fára mászó tinédzserig minden gyermek megtalálja szórakozását.

KESZEG KARCSI KÖLYÖKSTRANDJA
Szeretettel várjuk a gyerkőcöket a 2021-es szezonban is! A nyári szünidő alatt Keszeg Karcsi, a fürdő kabalafigurája várja a legkisebbeket és a kicsit nagyobbakat, amíg a szülők, nagyszülők a termálfürdőben vagy a strandon pihenik ki a hétköznapok fáradalmait. Minden nap 10 és 18 óra között animátorok szórakoztatják az apróságokat a Kölyökstrandon, izgalmas játékokkal, vetélkedőkkel kötve le a lurkók energiáját. A fürdő udvarán a színes kötélkerítésekkel övezett területen ugrálóvár, X-box, trambulin várja a gyerkőcöket, élő-tekepályán lehet nagyokat csúszni, óriás-malom alkatrészeit összerakni, vagy az évek óta igen népszerű „pénzfürdőben” próbára tenni a „gazdagodási” esélyeket. Aki pedig nyugalmasabb elfoglaltságra vágyik, kifestő, színező várja. Az animátorok naponta több alkalommal vetélkedőt hirdetnek, amelynek résztvevői jutalmat kapnak, a győztes pedig egy oklevelet tehet el emlékbe. Sőt, hétvégente extra nyeremények, meglepetések várják a logikai, ügyességi és készségfejlesztő játékok résztvevőit. Mindezek mellett Keszeg Karcsi naponta megmozgatja a táncos lábúakat: a nyár slágerére ropott közös táncra hívja a kicsiket az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő életnagyságú kabalafigurája. Mindez a fürdővendégek számára teljesen ingyenesen áll rendelkezésre a nyári szezonban, a szünidő alatt.


Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu