Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu

Crosswater Vízisport Kölcsönző

Crosswater Vízisport Kölcsönző

Szörf – evezés – felfedezés. Három szó, ami leírja mindazt, amit a CrossWater Vízisport Kölcsönző képvisel.

2483 Gárdony, Holdfény stny. 5. (Gárdony - Szabad Partszakasz)

2484 Gárdony, Üdülők útja 1. (Agárd - Tini Szabadstrand)

2483 Gárdony, Harcsa u. 1. (Gárdony - Sirály Strand)

2481 Velence, Enyedi u. (Velence - Északi Strand)

+36 70-317-7044

crosswater@crosswater.hu

https://www.crosswater.hu/

Szörf – evezés – felfedezés. Három szó, ami leírja mindazt, amit a CrossWater Vízisport Kölcsönző képvisel. Ez a három tevékenység minden napra tartogat valami újat, valami inspirálót. A víz számtalan izgalmas oldalát fedezhetjük fel közösen, vagy egyedül, akár esik, akár fúj és főleg akkor, ha süt a nap. Új élmények, rég elfedett helyek várnak mindenkit a Velencei-tavon. A szörfözés a suppolás és a kajakozás önfeledt kikapcsolódást nyújt, miközben közel kerülhetünk a természethez. Egyszerre lelassítja és felpörgeti az időt. Aktív kikapcsolódás, lelki béke és minőségi idő a város zajától távol. Naplementés vagy napindító vízi túráinkon a vízi világ rejtett kincsei kerülnek ma már ritkaságnak számító közelségbe. A természet egyedisége megadja azt az élményt, hogy igazi felfedezővé váljunk.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a víz és a benne rejlő lehetőség, tarts velünk! Sportokon, rezervátumokon keresztül vezet az „út”! De vigyázat – mi már függők vagyunk! A CrossWater már 4 helyszínen vár a Velencei-tónál.

Látogass el hozzánk barátaiddal, családoddal és élvezd a nyarat a Velencei-tavon, mely számtalan sportolási lehetőséget nyújt. Tanulj meg szörfözni, próbáld ki a SUP YOGÁT, vagy a SUP POLOT, bérelj kajakot, vízibiciklit és fedezd fel a tájat. Ha passzív kikapcsolódásra vágysz napozóágyak és napernyők alatt élvezheted a gyönyörű környezetet és a víz közelségét. A Crosswater Vízisport Kölcsönző új élményeket, önfeledt kikapcsolódást és új kihívásokat nyújt, a Velencei-tó szépsége pedig garantáltan mindenki számára felejthetetlen marad.


Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu