Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu

WEB-Art Bt.

WEB-Art Bt.

A WEB-Art Bt. az Adobe professzionális megoldásait használja ügyfelei maradéktalan kiszolgálása érdekében, legyen szó fotós utómunkákról, videók vágásáról, animációk elkészítéséről, grafikák készítéséről, kiadványok szerkesztéséről.

2484 Gárdony-Agárd, Diák utca 28.
+36 30 350 9287
https://web-art.hu/



A WEB-Art Bt.- 1997-ben főiskolások és egyetemisták alapították azzal a céllal, hogy tanulmányaik mellett önállósodni tudjanak. Erre az időre tehető az internet magyarországi elterjedése is, így a cég fő profilja a honlap és grafikai tervezés, valamint az egyedi szoftverfejlesztés és a programozás lett. 
Az évek során több átalakuláson is átment a cég. 2019 -től Gárdonyban, új telephelyen, megújult szolgáltatásokkal áll rendelkezésre a tókörnyéki vállalkozásoknak, családoknak.  Az új szolgáltatások között megjelent a fotózás, valamint a videók készítése, vágása és effektezése, facebook oladalak üzemeltetése, tartalom előállítása. A WEB-Art Bt. az Adobe professzionális megoldásait használja ügyfelei maradéktalan kiszolgálása érdekében, legyen szó fotós utómunkákról, videók vágásáról, animációk elkészítéséről, grafikák készítéséről, kiadványok szerkesztéséről.

Fotós szolgáltatásaink egyenlőre bérelt stúdióban Székesfehérváron vehetők igénybe.

Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu