Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu

Korzó Mobile

Korzó Mobile

Korzó Mobile - az igényes és személyes mobiltelefon-üzlet.

2481 Velence, Tópart u. 47.

+36 70 614 6811

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10.00-18.00
Szombat: 9.00-12.00
Vasárnap: ZÁRVA!

A Velence Korzó üzletközpontban található Pápai Attila üzlete, a Korzó Mobile. A tóparton egyedülálló szolgáltatásával évek óta megbízhatóan, gyorsan, kedvesen áll ügyfelei rendelkezésre. Az üzletbe jó bemenni, mert Attila nagyon segítőkész, és mindig van megoldása, ha mobiltelefonról van szó. Amit a nagy szolgáltatók és kiegészítő-forgalmazók részéről nem kap meg az ember, az a közvetlen, készséges, egyedi bánásmód, és a rugalmas ügyfélkezelés, ami pont a Korzó Mobile erőssége.
Többféle márkás, új készülékkel, mobiltelefonokhoz tartozékok és kiegészítők széles kínálatával, valamint szerviz-szolgáltatással vár téged a kis bolt egész éves nyitvatartással. Ha apróbb, vagy nagyobb probléma akad a telefonoddal, például vízbe esik, vagy a készüléked kijelzőjét töröd össze, gyors és szakszerű javítást kapsz. Ha nincs helyben alkatrész a telefonodhoz, rövid időn belül megrendeli Attila az alkatrészt és megoldja a problémádat. Rá bízhatod a készülékedet, mert szakmai hozzáértését a Samsungnál szerezte, lelkesedése az iparág iránt pedig a mobilkorszak kezdetére nyúlik vissza.
Egyenleged feltöltésére is van lehetőség bármely magyarországi szolgáltató esetében, valamint bérelhetsz tőle nagy teljesítményű, hordozható telefontöltőt is, ha készüléked lemerült.
Hozd be régi, kidobásra ítélt telefonodat, vagy annak kis méretű tartozékait, és dobd a Korzó Mobile hulladékgyűjtőjébe. Attila gondoskodik róla, hogy a hulladék a megfelelő helyre kerüljön.
Térj be ebbe a kis üzletbe, ha mobiltelefon témában szükséged van valamire.

 


Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu