Osztálykirándulás a Tekerbringával

Osztálykirándulás a Tekerbringával
2483 Gárdony, Keszeg u. 85.
+36 20 975 5036
tekerbringa.hu
tekerzoli@gmail.com
 
Ajánlatkérés Térképen mutat Interaktív térképen mutat
A TEKERBRINGA csapata 2010 óta szervez sportos osztálykirándulásokat és táborokat. Mindig arra törekszenek, hogy a diákok és kísérőik hazánk egy-egy gyönyörű tájegységén aktívan kikapcsolódva szerezzenek gazdag élményeket, és a túrákon ne csak jól, hanem biztonságban is érezzék magukat.
Tevékenységük már a kirándulások előtt hónapokkal elkezdődik, hiszen céljuk, hogy segítséget nyújtsanak a szervező pedagógusoknak szakértelmükkel és kapcsolataik révén. Szállás- és étkezési ajánlatokkal, valamint kiegészítő programokkal segítenek vendégeiknek, hogy túráik egy jól szervezett, komplett kirándulásba illeszkedjenek. Ha őket választják, közvetlen kapcsolatban lesznek a szolgáltatókkal, így rugalmasan tudnak reagálni a legkülönlegesebb igényekre is.
 
A kirándulásokon túravezetők segítenek abban, hogy a programok zökkenőmentesen tudjanak lezajlani. A túravezetők nem csak helyismeretükkel járulnak hozzá a túrák sikerességéhez, hanem megteremtik a biztonságos fizikai és műszaki hátteret is.
 
Kerékpárállományuk alkalmas arra, hogy 3. osztálytól mindenki számára megfelelő méretű kerékpárral szolgáljanak. Egyszerre kétszáz gyermeket tudnak útnak indítani.
 
A legnépszerűbb túrákat a Velencei-tó körül szervezik, ezen kívül mind a Balatonnál, mind a Dunakanyarban színvonalas programajánlattal szolgálhatnak. Egy- és többnapos kirándulásra is lehetőség nyílik mindhárom helyszínen.

A Velencei-tónál található a bázis, a Vadkacsa Kerékpáros Központ, ami közvetlenül a kerékpárút mellett található , 300 méterre a gárdonyi vasútállomástól. Innen indulnak a klasszikus túrák, amelyeken érintik a környék legszebb természeti és kulturális értékeit. Vallják, hogy a Velencei-tó térsége annyi látnivalóval rendelkezik, hogy akár egy hetes tábort is tartalmasan lehet nálunk eltölteni

A "kistestvér" mintájára a Balatonon is lehet velük túrázni egy napot, sőt, akár egy hetet is. Akik már kerültek velük Balatont, biztos, hogy életre szóló élményekkel térhettek haza! A 2015-ös év jó hangulatú dunakanyari túrái bebizonyították, hogy nekik is helyük van programkínálatunkban.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem, nézze meg egyes programajánlatokat, és forduljon hozzájuk bizalommal!