Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár

Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár
2476 Pázmánd, Szerelemvölgyi út
+36 20 921 8311
www.balintborarium.hu
info@balintborarium.hu
ESEMÉNY IDŐPONTJA
2018. május 12.,  szombat  --> 2018. május 13.,  vasárnap 

 
Térképen mutat Interaktív térképen mutat
Az esemény két pillére az ízek harmóniája és a természet sugallta hangulatok. Az évszázadokon át rangos bortermelői hagyományokkal rendelkező terület reneszánszát éli. Ennek üvegbe zárva gyümölcseinek nemes nedűjét, valamint a különböző borvidékek 7 ha alatti szőlőterülettel bíró KÉZMŰVES BOROKAT alkotó borászok boraiból KÓSTOLHATNAK.

Igaz kissé „rejtve van a világ szeme elől”, alig két kilométerre fekszik az M7-es lehajtójától, Budapesttől mindössze 40 km-t kell utaznunk ahhoz, hogy a világot kicsit magunk mögött hagyjuk, a településtől 5 kilométerre pedig már a Velencei - tóba lógathatjuk a lábainkat.
A gyermekeket külön sziget várja, ahol a Tulipiros Játszóház mellett kipróbálhatják hagyományőrző játszóterünket valamint arcfestéssel is várjuk a kicsiket. TITKOK, ILLATOK, ZAMATOK, KALANDOK - programfolyam a Felhő Csoport közreműködésévelA GYERMEKEKET külön sziget várja, ahol a Tulipiros Játszóház mellett kipróbálhatják hagyományőrző játszóterünket.Szeretnénk ha minél többen részesévé válnának ennek a pázmándi GASZTROmantikának!

  • Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár