Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár

Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár
2476 Pázmánd, Szerelemvölgyi út
+36 20 921 8311
www.balintborarium.hu
info@balintborarium.hu
ESEMÉNY IDŐPONTJA
2017. május 6.,  szombat  --> 2017. május 7.,  vasárnap 

 
Térképen mutat Interaktív térképen mutat
Megannyi EGYEDI KÉZMŰVES egyedi kínálja majd portékáit, úgy mint sajtot, szörpöt, lekvárt, mézet, zöldséget, fűszereket, szappant, krémet, gyertyát ......

Igaz kissé „rejtve van a világ szeme elől”, alig két kilométerre fekszik az M7-es lehajtójától, Budapesttől mindössze 40 km-t kell utaznunk ahhoz, hogy a világot kicsit magunk mögött hagyjuk, a településtől 5 kilométerre pedig már a Velencei - tóba lógathatjuk a lábainkat.
Az esemény két pillére az ízek harmóniája és a természet sugallta hangulatok. Az évszázadokon át rangos bortermelői hagyományokkal rendelkező terület reneszánszát éli. Ennek üvegbe zárva gyümölcseinek nemes nedűjét, valamint a különböző borvidékek 7 ha alatti szőlőterülettel bíró KÉZMŰVES BOROKAT alkotó borászok boraiból KÓSTOLHATNAK valamint a fatüzelésű SPARHELTEN és annak sütőjében készített ÍNYENCSÉGEKET fogyaszthatnak az eseményre ellátogató vendégeink.A gyermekeket külön sziget várja, ahol a Tulipiros Játszóház mellett kipróbálhatják hagyományőrző játszóterünket valamint arcfestéssel is várjuk a kicsiket. TITKOK, ILLATOK, ZAMATOK, KALANDOK - programfolyam a Felhő Csoport közreműködésévelA GYERMEKEKET külön sziget várja, ahol a Tulipiros Játszóház mellett kipróbálhatják hagyományőrző játszóterünket.Szeretnénk ha minél többen részesévé válnának ennek a pázmándi GASZTROmantikának!
  • Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár
  • Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár