Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu

Agárdi Termál Kemping

A közvetlenül a fürdő mellett elhelyezkedő kempingben különböző cserjékkel, buxusokkal és virágokkal hangulatossá varázsolt terület, egy kerti sütögető és különböző játékok (lengőteke, csocsóasztal) szolgálják a vendégek kényelmét.

2484 Agárd, Fürdő tér 1.
+36 22 579 230
+36 22 579 249
www.agarditermal.hu
info@agarditermal.huA közvetlenül a fürdő mellett elhelyezkedő kempingben különböző cserjékkel, buxusokkal és virágokkal hangulatossá varázsolt
terület, egy kerti sütögető és különböző játékok (lengőteke, csocsóasztal) szolgálják a vendégek kényelmét.

2009-ben megújult és átadásra került egy szociális blokk, mely nemcsak higiéniailag, hanem kapacitásában is megfelel a kemping befogadóképességének (62 lakóegység és sátorhelyek). A kemping területén egy külön parkoló várja a sátrazni kívánó vendégeket, akik így sátrukhoz közel, teljes biztonságban tudhatják autójukat.

Az éjszakára szóló szállásdíj magába foglalja a fürdőbelépőt is, így a kempingből a közvetlen átjárás a fürdőbe karnyújtásnyi közelségbe hozza a valódi kikapcsolódás élményét.

A kemping minden évben áprilistól szeptember 30-ig várja vendégeit.Kategória: Kemping

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Pisztráng Kemping & Apartman

2483 Gárdony, Pisztráng u. 21-23.

A megújult Pisztráng Kemping 2016. tavaszától újra várja egykori és leendő vendégeit Gárdonyban közvetlen vízparti környezetben.

Bővebben

Park Strand Kemping és Hostel Agárd

2484 Gárdony-Agárd, Chernel István u. 51-52.

A 40 éves múltra visszatekintő Park Strand 8 hektár kiterjedésű partszakaszán a fás, ligetes és füves kempingterület kiváló...

Bővebben

Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu