Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu

MOHOSZ Agárdi Horgászüdülő

A szálláshely közvetlenül a Velencei-tó vízpartján található természetes, szép környezetben, ahonnan a tó legjobb parti és csónakos horgászhelyei könnyen elérhetők. Szállóvendégeink részére, igény esetén kedvezményes csónakbérlési lehetőség is kapcsolódik.

2484 Agárd, Tópart u.
Üdülő: 06 (22) 700-018
Ügyfélszolgálati Iroda: 06 (22) 700-012
(Ügyfélfogadási idő: H-CS: 8-16 h, P: 8-14 h között)
www.mohosz.hu
mohoszkirendeltseg@gmail.com

A Velencei-tóra érvényes területi jegyek a legegyszerűbben a horgaszjegy.hu oldalon keresztül, a saját fiókba belépve vásárolhatók meg.

A területi jegy beszerzésére személyesen is van lehetőség – többek között – a tókörnyéki horgászboltokban.

Az aktuális területi jegyárak ide kattintva megtekinthetők. Területi jegy váltása csak érvényes állami horgászjegy vagy turista állami horgászjegy birtokában lehetséges.

A horgászat megkezdése előtt okvetlenül szükséges az adott évre érvényes helyi horgászrend tartalmának megismerése, mely ide kattintva érhető el.

 Elhelyezkedés: közvetlen vízparti, természetközeli
Parkolási lehetőség: saját, ingyenes parkoló
Technikai felszereltség: internet csatlakozási lehetőség, számítógép, kivetítő vászon
Leírás: A tanya a Velencei-tó déli partján találhaktó természetes, szép környezetben, ahonnan a tó legjobb horgászhelyei könnyen megközelíthetők. A szobákhoz egy csónak használata biztosított, a horgászfelszerelések elhelyezésére külön tárolók szolgálnak.
Leírás: A szálláshely közvetlenül a Velencei-tó vízpartján található természetes, szép környezetben, saját vízparttal. Innen a tó legjobb horgászhelyei is könnyen megközelíthetők akár partról, akár csónakból. Vendégeink igény esetén kedvezményes áron bérelhetnek csónakot. A horgászfelszerelések elhelyezésére külön tárolók szolgálnak.Kategória: Panzió

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Atrium Agárd Tréning és Üdülőház

2484 Gárdony-Agárd, Chernel I. u. 53.

A modern mediterrán stílusú épület kellemes kertjének, nyugodt környezetének, a víz közelségének köszönhetően kiváló alkalmat...

Bővebben

Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu