Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu

Gulyás Csárda

Ha hagyományos ízekre vágyik, hangulatos, szép környezetben szeretne ebédelni, vacsorázni vagy akár egy jeles alkalmat ünnepelni, térjen be hozzánk!

2484 Agárd, Balatoni út 50.
+36 22 370 126
+36 20 949 2073
http://www.bagolyvarvendeghaz.hu/
sasa.vendeglato@hotmail.com

Éttermünk tejes körű külső és belső megújulás után várja szeretettel vendégeit. Ha hagyományos ízekre vágyik, hangulatos, szép környezetben szeretne ebédelni, vacsorázni vagy akár egy jeles alkalmat ünnepelni, térjen be hozzánk!

A régmúlt idők klasszikus ízeit és vendéglátását élvezheti a Gulyás Csárdában, amely egész évben nyitva tart. A csárda kitűnő magyaros konyhája eredeti hazai ízeket kínál, emellett a hal-, vad- és vegetáriánus ételek választéka is bőséges. Kiváló magyar borokat ajánlunk a környék boraiból illetve távolabbi borvidékekről. Nyári estéken, hétvégén élőzene és koktélok biztosítják a vendégek kellemes időtöltését. Éttermünk akadálymentesített, gyermekbarát: gyerek menüvel és a kicsiknek szükséges kényelmi felszerelésekkel. Légkondícionált, technikai berendezésekkel felszerelt különtermünk kiválóan alkalmas családi összejövetelek, esküvők, ballagási ebédek, osztálytalálkozók megrendezésére.

 


Típus: csárda, étterem, vendéglő

Árszínvonal: átlagos

Befogadóképesség: 210

Konyha jellege: magyaros

Szolgáltatások: gyermekszék, gyermeksarok, hétvégenként élőzene

Nyitva tartás: 12:00-22:00

Akadálymentesített: igen

Fizetés SZÉP kártyával: igenKategória: Éttermek

Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu