Tóparti Thália Tábor

Tóparti Thália Tábor
2484 Agárd, Tópart u. 17.
06 30 2112 846
06 30 291 2827
http://www.pontonklub.hu/
pontoneva@gmail.com
ESEMÉNY IDŐPONTJA
2017. július 17.,  hétfő  --> 2017. július 21.,  péntek 

Fizetési lehetőségek:
Széchenyi Pihenő KártyaKészpénz 
Ajánlatkérés Térképen mutat Interaktív térképen mutat

Az öt napos tábor alatt aktívan gyakorolhatjátok a színészi munkát, megismerkedhettek alapjaival, szépségeivel. Ha szeretnél a tóparton jókedv és nevetés közepette kedvenc hobbidnak hódolni, téged is várunk!

Kiket várunk?

Olyan kreatív fiatalokat, akik komolyan érdeklődnek a színészi mesterség és a színház világa iránt. Az öt napos tábor alatt aktívan gyakorolhatjátok a színészi munkát, megismerkedhettek alapjaival, szépségeivel. Ha szeretnél a tóparton jókedv és nevetésközepette kedvenc hobbidnak hódolni, téged is várunk! Amit ígérünk: helyzetgyakorlat, színésztechnika, jelenet-kidolgozás, drámajátékok. Kiderül, hogyan épül fel egy produkció, kipróbálhatjátok, milyen volt a színház a különböző történelmi korokban (az ókori görögöktől napjainkig), emellett bepillantást nyerhettek a zenés színház (musical) világába is.

     A tábor szakmai vezetője Frigyesi Eszter, aki gyermekkora óta játszik színpadon, s nagyfokú színházi tapasztalattal rendelkezik, emellett színháztudomány szakon tanul.

A színházi munka mellett élvezhetitek a nyár örömeit és a helyszín adta sportolási lehetőségeket (fürdés, vitorlázás, kajak-kenu, ping-pong, kosár- és röplabda, foci).

Jelentkezéseteket a jelentkezési lap kitöltésével 2017. május 20.-ig várjuk (a határidő után csak a megüresedő helyekre tudunk fogadni jelentkezőket). Ellátás: napi háromszori étkezés.

Célszerű hozni: fürdőruha, kedvenc könyv (verseskötet, dráma), hangszer (ha tudsz rajta játszani), esetleg zenei alap, kotta (ha van rá igény, musicaldalokon is dolgozhatunk).

JELENTKEZÉSI LAP

A Ponton Klub programjain lehet OTP és K§H Szép kártyával, valamint Erzsébet /ajándék/ utalvánnyal is fizetni.