Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu

Velencei-tavi Hajózás

Velencei-tavi Hajózás

Menetrendszerű járatok, sétahajózások, kenutúrák és sárkányhajók várják az idelátogatókat. Ismerje meg Magyarország legcsodálatosabb tavát!

2484 Gárdony-Agárd, Tópart utca 1.
+36 30 250 2165
+36 30 271 3292
velenceitohajozas.hu
hajozasvelenceito@gmail.com

A március végétől október végéig tartó hajózási idényben többféleképpen is felfedezhetjük a tavat.

Menetrendszerű járatok Agárdról indulnak a pákozdi Szúnyog-szigetre, amely a kirándulók kedvelt célpontja.

Pákozdon (Szúnyog-szigeten) 30 perces, Agárdon 1 órás sétahajózásokra nyílik lehetőség. Kellemes hangulatú alkonyati sétahajók indulnak Agárdról.

Egy tavat kerülő kerékpártúra részeként is érdemes felpakolni járműveiket valamelyik hajójáratra, hajóinkon a kerékpárszállítás ingyenes!


Aki mélyebb benyomást szeretne szerezni a tó nádlabirintusairól, annak kenutúráinkat ajánljuk. A 1,5, 3, 6 órás, valamint egyéb, különleges vízitúráink ideális lehetőséget biztosítanak a hajóval megközelíthetetlen részek felfedezéséhez. Megismerhetjük a titokzatos úszólápokat, és a madárvilág megfigyelésére is így van a legnagyobb esélyünk.

20+1 fős sárkányhajóink bejárják a Velencei-tó összes hajózható részét. Az evezés könnyen elsajátítható, a lényeg az együtt evezés élménye. A csoportokat a Velencei-tavat jól ismerő kormányosok kísérik, akik a túra folyamán bemutatják a Velencei-tó jellegzetes élőhelyeit, élőlényeit. A túrákhoz megfelelő méretű mentőmellényeket, evezőket biztosítunk, melyek használata kötelező. A túra közben igény szerint házi versenyeket rendezhetünk.

Várjuk Magyarország egyik legcsodálatosabb taván!


Érvényes menetrendek letölthetők ITT!




Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu