Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu

Yacht Klub Agárd

Yacht Klub Agárd

Agárdon, a Hajóállomás mellett található Yacht Klub Agárd kikötőnkben várjuk mindazokat, akik igényes környezetben szeretnék tárolni vitorlásukat, csónakjukat.

2484 Gárdony-Agárd, Tópart u. 7/b.
+36 30 983 4499
www.yka.hu
andras.nagy@ykase.hu


Agárdon, a Hajóállomás mellett található Yacht Klub Agárd kikötőnkben várjuk mindazokat, akik igényes környezetben szeretnék tárolni vitorlásukat, csónakjukat. Lehetőség van parti és vízi tárolásra egyaránt, valamint igény esetén a téli tárolás is biztosított.

Áraink a hajó tárolásán kívül tartalmazzák a kikötő épületében található öltöző, konyha és vizesblokk használatát, áramfelvételt, parkolóhelyet és korlátlan strandolási lehetőséget a kikötő saját, ápolt strandján. A kikötő épületében a társalgó is vendégeink rendelkezésére áll, valamint az emeleten található büfé, májustól októberig, finom ételekkel és hideg italokkal várja a felfrissülni vágyókat.


Kikötőnkben egész évben aktív sporttevékenység is zajlik, vitorlázó gyermekeink jó eredményeket érnek el hazai és külföldi versenyeken egyaránt. Egész nyáron, júniustól augusztusig 6 napos táboraink várják azokat a 8-18 év közötti fiatalokat, akik kedvet éreznek a vitorlázáshoz és szakképzett edzők segítségével szeretnék elsajátítani a sportág alapjait.




Táborainkban, a sok-sok vitorlázáson kívül, játékok, sportok, strandolás és kirándulások teszik változatosabbá, színesebbé az itt eltöltött napokat. Szállás és étkezés biztosított, 4-8 ágyas szobák, saját fürdőszobával várják a sportolni vágyó gyermekeket.


Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület • 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22. • tdmgardony@velencei-to.hu